Keizer licht afwezigheid Sánchez toe: 'Ik wil alleen spelers mee met 100% focus'
Zaterdag, 12 augustus 2017 om 19:27

Ajax heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Davinson Sánchez zaterdagavond ontbreekt in de seizoensouverture tegen Heracles Almelo. De Colombiaanse centrumverdediger zou op weg zijn naar Tottenham Hotspur, al weigert Marcel Keizer te bevestigen dat de transfer reeds in kannen en kruiken is.

"Marc Overmars (directeur spelerszaken, red.) en ik hebben allebei contact met Davinson gehad over de zaken die rondom hem spelen. Natuurlijk hoop ik dat hij bij Ajax blijft, maar vanavond spelen we zonder hem. Ik wil alleen spelers mee die 100% focus hebben op Heracles – Ajax", vertelt de trainer van de Amsterdammers op het digitale thuis van de club.

Meer: ‘Zegt genoeg dat verhuur met optie tot koop onbespreekbaar was voor Ajax’ | Sánchez denkt terug aan beginfase bij Ajax: ‘Dat vond ik maar niks’

Sánchez werd vrijdagavond in de Engelse media in verband gebracht met een vertrek naar Tottenham Hotspur en De Telegraaf wist zaterdag te melden dat de Londense club inderdaad een bod van veertig miljoen euro heeft uitgebracht op de 21-jarige stopper. Ajax was in eerste instantie geenszins van plan mee te werken aan een transfer, maar gezien het ontbreken van Sánchez tegen Heracles lijkt een vertrek slechts een kwestie van tijd.

 
Eredivisie
 
Ajax
 
Tottenham Hotspur
 
Heracles Almelo
 
Davinson Sánchez

Poll
Heb jij begrip voor de keuze van Marcel Keizer om Davinson Sánchez buiten de selectie te laten?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties