<
In de wandelgangen
Tiener kan 49.315 euro per dag gaan verdienen
Zaterdag, 12 augustus 2017 om 21:00

SC Heerenveen ontkent dat het Sam Larsson beloofd heeft mee te werken aan een transfer naar Celta de Vigo bij een bod van zes miljoen euro. Volgens Gerry Hamstra is een dergelijke toezegging ondenkbaar. (Leeuwarder Courant)

Hamburger SV wil Douglas Santos voorlopig niet naar PSV laten gaan. De linksback staat zelf wel open voor een overstap naar het Philips Stadion. (Eindhovens Dagblad)

Kylian Mbappé kan goed gaan verdienen als hij ervoor kiest om over te stappen naar Paris Saint-Germain. Les Parisiens zijn bereid om het supertalent van AS Monaco een jaarsalaris van achttien miljoen euro te bieden. (L’Équipe)

Ronald Koemans huidige en vorige werkgever staan lijnrecht tegenover elkaar op de transfermarkt. Zowel Everton als Southampton heeft het voorzien op Club Brugge-talent Noah Fadiga. (The Sun)

Chelsea heeft zich nog niet voor een tweede keer bij Leicester City gemeld voor Danny Drinkwater. Een eerste bod van ruim zestien miljoen euro werd door the Foxes afgewezen. (The Telegraph)

Burnley hoopt de vervanger van de naar Watford vertrokken Andre Gray op te kunnen pikken bij Leeds United. Chris Wood is het voornaamste doelwit voor the Clarets. (The Sun)

Poll
Paris Saint-Germain zou een goede club voor Kylian Mbappé zijn
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties