Asensio gaat de fout in tijdens scheren en mist CL-duel met bizarre 'blessure'
Woensdag, 13 september 2017 om 13:15

Cristiano Ronaldo is weer van de partij bij Real Madrid en daar is trainer Zinédine Zidane erg blij mee. Waar de Portugees niet speelgerechtigd is in LaLiga vanwege een schorsing, kan de sterspeler van de Koninklijke wel in actie komen in het Champions League-duel met APOEL Nicosia woensdagavond. Zidane moet echter wel Marco Asensio missen wegens een opvallende blessure.

De Spaans international, die onlangs wereldkundig heeft gemaakt dat hij weigerde voor het Nederlands elftal uit te komen ondanks een belletje van Ruud van Nistelrooij, zit niet bij de wedstrijdselectie van Real, omdat hij last heeft van een 'geïnfecteerde puist'. Dat laat Zidane voor de wedstrijd weten. De Fransman baalt dat de jonge aanvaller niet kan meedoen in de wedstrijd tegen de Cyprioten.

Meer: ‘Mijn intentie is om bij Real Madrid te blijven, ik zal niet naar PSG gaan’ | Asensio weigerde Oranje: ‘Ik werd gebeld door Ruud van Nistelrooij’

Asensio moest afgelopen week de training aan zich voorbij laten gaan, aldus een lachende Zidane op een persconferentie, omdat 'hij een puist had die ervoor zorgde dat hij zijn sokken niet kon optrekken'. De coach wil niet zeggen hoe de kwetsuur is ontstaan, maar Spaanse media weten te melden dat Asensio de geïnfecteerde wond heeft opgelopen nadat hij zijn benen had geschoren.

 
Meer video's
 
LaLiga
 
Champions League
 
Real Madrid
 
Marco Asensio Willemsen
 
Cristiano Ronaldo

>
UEFA Champions League
Real Madrid
3
0
APOEL Nicosia
Woensdag, 13 september 2017 om 20:45
Meer nieuws
   
12:57
12:57
'Met overgewicht kampende Sneijder om tactische redenen niet bij selectie'
2
   
12:41
12:41
'Bayern troeft Europese topclubs af en strikt Duits toptalent'
10
   
12:28
12:28
'Ik ben altijd een amateurvoetballer geweest, die per ongeluk prof is geworden'
8
   
12:12
12:12
Celta de Vigo verlaagt toegangsprijzen drastisch na opmerkelijke boete
20
   
12:00
12:00
In de wandelgangen: Benzema in de etalage na nieuwe plannen Real
6
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties