Lacazette faalt op moment suprême: 'Misschien is zijn vertrouwen niet top'
Zondag, 11 februari 2018 om 23:45

Alexandre Lacazette heeft moeite om tot volle wasdom te komen bij Arsenal. De aanvaller begon zaterdag tegen Tottenham Hotspur opnieuw op de bank bij de Londenaren en liet als invaller in de slotfase twee kansen liggen. Arsène Wenger blijft hoe dan ook vertrouwen houden in zijn landgenoot.

"Misschien is zijn zelfvertrouwen niet top omdat hij er een concurrent bij heeft gekregen", doelt Wenger in de Engelse media op Pierre-Emerick Aubameyang. "Maar hij is oog in oog met de doelman nog altijd een goede doelpuntenmaker. Hij heeft in het verleden ook weleens moeilijke periodes gehad, dus het komt goed. Hij werkt hard op de training en werkt aan zijn afronding. Ik weet niet wat er gebeurde tegen Tottenham. Raakte hij de bal niet goed? Dat kan gebeuren, dat gaat om een fractie van een seconde. Maar hij creëerde wel twee kansen en dat is ook een kwaliteit."

Meer: Arsenal moet aankoop van 53 miljoen minstens een maand missen | ‘Het is misschien al te laat, het vertrouwen van Wenger in hem is weg’

"Lacazette gaat doelpunten maken. Hij is een doelpuntenmaker en heeft zijn hele carrière al doelpunten gemaakt. Hij zal gaan scoren", aldus Wenger, die zijn elftal nu moet voorbereiden op de Europa League-wedstrijd van komende donderdag tegen Östersunds FK. De kans is groot dat Lacazette dan in de basis staat, want Aubameyang is niet speelgerechtigd omdat hij eerder dit seizoen al in de Champions League uitkwam voor Borussia Dortmund. Lacaze maakte tot dusverre negen doelpunten voor the Gunners.

 
Premier League
 
Arsenal
 
Borussia Dortmund
 
Alexandre Lacazette
 
Arsène Wenger

>
Premier League
Tottenham Hotspur
1
0
Arsenal
Zaterdag, 10 februari 2018 om 13:30
Meer nieuws
   
00:30
00:30
In de wandelgangen: Transfervrije Samir Nasri kan terugkeren in LaLiga
0
   
00:15
00:15
Wöber lacht: 'In mijn vrije tijd lees ik graag wetenschappelijke bladen'
8
   
00:00
00:00
UEFA dreigt met schorsing van tien jaar: 'Dit is shocking om te zien'
6
   
23:40
23:40
'Bijna perfect, maar je weet wat er gebeurt als je een fout maakt tegen Messi'
39
   
23:23
23:23
Robben: 'Als ik nu emoties de vrije loop laat, zit ik morgen bij directeur'
21
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties