Pérez hekelt tweet Bergwijn: 'Zo van: ik heb het helemaal gehaald'
Maandag, 12 februari 2018 om 22:28

Steven Bergwijn vervulde zaterdag een glansrol voor PSV tegen Sparta Rotterdam. Met twee doelpunten gidste de jonge aanvaller zijn elftal naar een moeizame 1-2 overwinning. Na afloop stuurde hij een tweet de wereld in die verkeerd viel bij analist Kenneth Pérez. Bergwijn schreef simpelweg: 'Zeg niets meer' en volgens Pérez moet hij beter omgaan met kritiek.

"Zo van: ik heb het helemaal gehaald, ik ben binnen", vertelt de Deen bij Natafelen met Kees hoe de tweet op hem over kwam. "De kwetsbaarheid van dit soort spelers. Het verbaast me wel. Kritiek hoort bij voetbal. Er zijn talloze praatprogramma's. Daar moet je toch een beetje boven staan. Helemaal in dit geval." Pérez stipt aan dat Bergwijn al vier jaar selectiespeler van PSV is en dat de buitenspeler dit seizoen nog weinig goede wedstrijden en beslissende momenten had.

Meer: Euforie bij PSV: ‘We grepen ze bij de strot en lieten niet meer los’ | ‘Arrogante PSV'er’: 'Mensen willen slecht over me praten, ze kennen me niet'

"Wees blij dat je dan twee keer iets van je klasse laat zien", aldus de oud-voetballer. "Zaterdag liet hij het eindelijk zien. Ik maak me er een beetje zorgen om dat ze zo kwetsbaar zijn." De andere tafelgasten van het praatprogramma sluiten niet uit dat Bergwijn vanuit het publiek kritisch werd benaderd door een supporter van Sparta. De twintigjarige Amsterdammer was dit seizoen goed voor 5 treffers in 22 competitieduels.

 
Eredivisie
 
PSV
 
Steven Bergwijn

>
Eredivisie
Sparta Rotterdam
1
2
PSV
Zaterdag, 10 februari 2018 om 19:45
Poll
Geef je Kenneth Pérez gelijk?
Ja
Nee
Meer nieuws
   
18:00
18:00
In de wandelgangen: Klopp wijst Liverpool op ideale opvolger Coutinho
0
   
17:50
17:50
'Misschien kwam het ook een beetje omdat Feyenoord aan de beker dacht'
3
   
17:38
17:38
Van Gaal: 'Eén foto en ik word in verband gebracht met Chelsea of Arsenal'
2
   
17:24
17:24
Euforie bij PSV: 'We grepen ze bij de strot en lieten niet meer los'
15
   
17:12
17:12
Harde woorden vallen bij Feyenoord: 'Geen bezieling, passie en strijd'
30
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties