Nieuw onderzoek houdt PSV in spanning: 'Hopen dat hij snel inzetbaar is'
Woensdag, 14 februari 2018 om 07:00

Marco van Ginkel ondergaat zo snel mogelijk een nieuw medisch onderzoek om de precieze oorzaak van de klachten aan zijn knie te achterhalen, zo meldt het Algemeen Dagblad woensdag. De van Chelsea gehuurde middenvelder heeft al sinds januari last van het gewricht en moest daardoor drie wedstrijden aan zich voorbij laten gaan.

Na zijn wissel tegen PEC Zwolle (4-0), begin deze maand, trainde Van Ginkel niet meer met de groep mee. Phillip Cocu hoopt dat het nader onderzoek geen grote schade aan het licht brengt. "Laten we niet op de zaken vooruitlopen, maar natuurlijk hopen we dat hij snel inzetbaar is", laat de oefenmeester van PSV aan het dagblad weten.

Meer: ‘Dat Huntelaar voor eenzelfde armgebaar niets krijgt, zegt ook alles’ | ‘PSV’ers zijn mannen als ze naar Ajax moeten, maar jongetjes tegen Feyenoord’

Van Ginkel is een belangrijke kracht voor Cocu. De middenvelder, die inmiddels aan zijn derde verhuurperiode bij de Eindhovenaren bezig is, verscheen in twintig competitieduels binnen de lijnen, allen als basiskracht. Cocu lijkt echter ook komende zaterdag tegen sc Heerenveen niet over Van Ginkel te kunnen beschikken.

PSV heeft een voorsprong zeven punten op concurrent Ajax. De club uit Amsterdam komt komend weekeinde een dag later in actie dan de lijstaanvoerder. Het team van Erik ten Hag wacht zondag een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
PSV
 
Marco van Ginkel
 
Phillip Cocu

>
Eredivisie
PSV
2
2
sc Heerenveen
Zaterdag, 17 februari 2018 om 19:45
Meer nieuws
   
18:23
18:23
Berghuis: 'Er was wat frustratie en irritatie tussen Van Beek en mij'
0
   
18:16
18:16
PSV-uitblinker: 'Ik vind het heerlijk om tegen Ajax en Feyenoord te spelen'
1
   
18:00
18:00
In de wandelgangen: Klopp wijst Liverpool op ideale opvolger Coutinho
1
   
17:50
17:50
'Misschien kwam het ook een beetje omdat Feyenoord aan de beker dacht'
7
   
17:38
17:38
Van Gaal: 'Eén foto en ik word in verband gebracht met Chelsea of Arsenal'
2
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties