'Ik vond het geen rare wedstrijd, hoezo? We speelden NAC helemaal weg'
Zondag, 18 februari 2018 om 09:55

Zonder veel problemen ontdeed AZ zich zaterdagavond van NAC Breda (1-3). Pas in de slotfase beten de Noord-Brabanders van zich af, maar daarvoor was AZ dominant in het Rat Verlegh Stadion. De score had hoger kunnen uitvallen: onder meer Wout Weghorst miste een aantal kansen. De aanvaller is tevreden over het optreden van zijn ploeg.

"Ik vond het geen rare wedstrijd, hoezo?", reageert Weghorst op een vraag van FOX Sports. "We waren oppermachtig vandaag. We hebben het goed gedaan en goed gespeeld. Ik weet niet hoeveel balbezit we hadden in de eerste helft, maar we speelden NAC helemaal weg." In de slotfase speelde AZ op balbezit en werd de ploeg 'wat makkelijk'. "Op het laatst komen nog wat momenten die niet hadden gehoeven. Maar uiteindelijk hebben we dik verdiend gewonnen, dus helemaal goed."

Mats Seuntjens deed zijn ex-club pijn, door de 0-3 te maken in Breda. Vooraf vond hij het 'spannend' om op bezoek te gaan bij de club waar hij vijf jaar voor heeft gespeeld. "Het was een heel speciale avond voor mij. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Ik was de hele dag al meer gespannen dan normaal. Mijn broers hebben mij niet van mijn stuk gebracht, die zijn op zo'n dag voor mij."

 
Eredivisie
 
AZ
 
NAC Breda
 
Mats Seuntjens
 
Wout Weghorst

>
Eredivisie
NAC Breda
1
3
AZ
Zaterdag, 17 februari 2018 om 19:45
Meer nieuws
   
14:06
14:06
'Ten Hag kent mij nog niet goed, ik wil als 'een bom' terugkomen bij Ajax'
0
   
14:00
14:00
Live meepraten in de oefenwedstrijden: VVSB - Ajax
1
   
13:45
13:45
Sampaoli krijgt ervan langs: 'Dan kun je nooit een grote trainer zijn'
4
   
13:31
13:31
'Schopt-ie er nog een paar in, dan kan PSV hem niet behouden'
3
   
13:19
13:19
'Iemand die zo vaak scoort, had erbij moeten zijn op het WK'
19
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties