Mourinho: 'Uitschakeling in de CL is niets nieuws voor deze club'
Dinsdag, 13 maart 2018 om 23:27

Sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson in 2012/13 speelde Manchester United zes knock-outfasewedstrijden in de Champions League en daarvan wist enkel David Moyes er eentje te winnen. The Mancunians gingen dinsdag onderuit tegen Sevilla en liggen zodoende uit het toernooi. José Mourinho tilt er niet te zwaar aan.

"Ik heb dit eerder al meegemaakt. Met FC Porto, Manchester United ging eruit. Met Real Madrid, Manchester United ging eruit. Dus dit is niets nieuws voor deze voetbalclub", aldus de manager voor de camera van BT Sport. "De eerste goal zou vanavond heel belangrijk zijn. Niet alleen vanwege het resultaat in de eerste wedstrijd, maar ook voor het profiel van deze wedstrijd."

Meer: Mourinho wijst outsider aan: ‘Goede groep met jonge, maar ervaren spelers’ | ‘Mourinho zet stoppers van Real en Bayern boven Alderweireld op lijst’

Gelukkig liet Paul Labile Pogba na zijn invalbeurt direct zien hoe het wél moest… ??

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 13 maart 2018

"We probeerden vanaf de eerste minuut agressief en intens te spelen, maar we scoorden niet en Sevilla bleef de bal controleren en bleef de wedstrijd heel goed controleren. We kregen goede kansen om te scoren, maar zij scoorden die ene goal en vanaf dat moment werd alles meer emotioneel. De tweede treffer maakte het voor mij niet langer mogelijk om nog door te gaan", gaat de Portugees verder.

Mourinho verwijt zijn spelers niet veel: "We hadden goede fases in de wedstrijd, maar hadden geen geweldige controle over de wedstrijd. Maar ik kan niet zeggen dat er iets mis was met mijn spelers en met hun spelintenties. Dit is voetbal. We hebben verloren, maar morgen is er weer een nieuwe dag en zaterdag is er weer een nieuwe wedstrijd. Ik ben blij dat de spelers hun teleurstelling niet verbergen, maar we hebben geen tijd voor drama."

 
Champions League
 
Manchester United
 
José Mourinho
 
Paul Pogba

>
UEFA Champions League
Manchester United
1
2
Sevilla
Dinsdag, 13 maart 2018 om 20:45
Meer nieuws
   
11:00
11:00
'El Tigre' speelt 'finale' in tweede WK-duel ooit: 'Het wordt een gevecht'
4
   
10:39
10:39
'Als hij Duits of Spaans was geweest, was hij finalist van de Ballon d'Or'
2
   
10:24
10:24
Real Madrid wijst clubs na interview op clausule van 300 miljoen euro
11
   
10:10
10:10
Crisis bij Sporting kost flamboyante voorzitter de kop: 'Ik ben verraden'
3
   
09:55
09:55
'Sportieve' Thiago Silva: 'Toen ik dat deed, begon Neymar te schelden'
16
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties