'Ramos verschijnt langs het veld; schorsing voor halve finale dreigt'
Donderdag, 12 april 2018 om 01:00

Sergio Ramos moet vrezen voor een nieuwe schorsing. De verdediger van Real Madrid moest de kwartfinale van woensdagavond tegen Juventus (1-3) door een schorsing aan zich voorbij laten gaan, maar verscheen vlak voor het einde van de wedstrijd aan de rand van het veld. Hierdoor kan hij volgens diverse Spaanse media op een volgende schorsing rekenen, waardoor hij de eerste halve finale zal moeten missen.

Sergio Ramos begon de wedstrijd op de tribune, maar vlak voor het einde van de wedstrijd liep de aanvoerder naar beneden en verscheen hij aan het einde van de spelerstunnel, aan de rand van het veld. Volgens verschillende Spaanse media heeft de arbitrage van de UEFA de verdediger gezien langs het veld en daar een aantekening van gemaakt in het wedstrijdrapport. Het kan leiden tot een sanctie, waarbij de Real Madrid-verdediger moet vrezen voor een schorsing.

Meer: ‘Sergio Ramos hoeft niet meer te vrezen voor nieuwe schorsing’ | ‘Als we geen erehaag vormen, betekent dat niet dat we Barça niet respecteren'

Het zou niet de eerste keer zijn dat een speler van Real Madrid een belangrijke (halve) finale zou missen door een dergelijke schorsing. In 2014 onbtrak Xabi Alonso in de Champions League-finale door een schorsing. Na het laatste fluitsignaal stormde een uitzinnige Alonso het veld op, maar dat was tegen de regels. Hierdoor kreeg hij een nieuwe schorsing en ontbrak hij in de finale van de Europese Super Cup.

 
Meer video's
 
Champions League
 
Real Madrid
 
Juventus
 
Sergio Ramos
 
Xabi Alonso

>
UEFA Champions League
Real Madrid
1
3
Juventus
Woensdag, 11 april 2018 om 20:45
Poll
Denk jij dat Sergio Ramos geschorst wordt?
Ja
Nee
Meer nieuws
   
21:46
21:46
City doet Nederlander pijn: 'Niet in mijn aard voor de tegenstander te klappen'
2
   
21:28
21:28
Doelpuntmaker Feyenoord wil blijven: 'Als dat mijn rol is, is dat mijn rol'
3
   
21:16
21:16
Van Persie zaait twijfel over toekomst: 'Het is soms een struggle'
19
   
21:00
21:00
In beeld: Feyenoord viert feest met gouden KNVB Beker
0
   
20:45
20:45
AZ'ers gekraakt: 'Midtsjö onherkenbaar, Weghorst echt heel slecht…'
22
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties