'Hakim Ziyech moet ook voelen dat hij heeft gefaald'
Maandag, 16 april 2018 om 06:45

Hakim Ziyech maakte de negentig minuten zondag niet vol bij Ajax. De middenvelder werd zes minuten voor tijd afgelost door Noussair Mazraoui. Als Ronald de Boer de trainer van Ajax was geweest, had hij de 25-jarige Ziyech laten staan.

"Dat vind ik niet sterk van Erik ten Hag. Ik weet niet of hij zelf aangaf dat hij gewisseld wilde worden, maar ik denk dat als je een van de leiders van het team bent, je niet je team moet laten zitten en je moet laten wisselen na 3-0", aldus de voormalig profvoetballer in de studio van FOX Sports.

Meer: ‘Ik ben totaal geen agressief en irritant ventje, dat weet ik zeker’ | Het Elftal v/d Week, in samenwerking met Opta: Weghorst zet nieuw record neer

"Gewoon negentig minuten uitzitten en niet een jong jochie voor je laten invallen", aldus De Boer. Ziyech creëerde tegen PSV voor het eerst dit seizoen geen enkele kans voor een ploeggenoot, maar de analyticus vond de international van Marokko niet per se slecht spelen.

"Hij speelde goed hoor en was een van de meest creatieve spelers. Hij was dreigend en ik vond hem een prima wedstrijd spelen. Rechts vond ik hem heel goed en dreigend. Ik heb al vaker gezegd dat hij daar goed uit de voeten kan. Ten Hag had hem gewoon moeten laten staan. Hij moet ook voelen dat hij heeft gefaald."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax
 
Hakim Ziyech

>
Eredivisie
PSV
3
0
Ajax
Zondag, 15 april 2018 om 16:45
Poll
Ben jij het met Ronald de Boer eens?
Ja
Nee
Deels
Meer nieuws
   
21:46
21:46
City doet Nederlander pijn: 'Niet in mijn aard voor de tegenstander te klappen'
1
   
21:28
21:28
Doelpuntmaker Feyenoord wil blijven: 'Als dat mijn rol is, is dat mijn rol'
3
   
21:16
21:16
Van Persie zaait twijfel over toekomst: 'Het is soms een struggle'
17
   
21:00
21:00
In beeld: Feyenoord viert feest met gouden KNVB Beker
0
   
20:45
20:45
AZ'ers gekraakt: 'Midtsjö onherkenbaar, Weghorst echt heel slecht…'
22
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties