'Ik heb Van Persie verteld dat hij volgend seizoen in De Kuip moet spelen'
Maandag, 16 april 2018 om 08:52

Yassin Ayoub verloor zondag met 3-1 van Feyenoord en werd na 82 minuten naar de kant gehaald door Jean-Paul de Jong. De middenvelder werd afgelost door Anouar Kali en niet alleen de supporters van FC Utrecht klapten, maar ook die van Feyenoord. Ayoub speelt vanaf komende zomer immers voor de Kuipbewoners.

"Zoiets streelt je, want het komt natuurlijk niet zo vaak voor dat ze hier voor een speler van de tegenstander zingen. Ik mag in mijn handen knijpen dat het publiek zoiets voor mij doet", zo wordt de 24-jarige Ayoub geciteerd door het Algemeen Dagblad.

Meer: Ayoub wijst Oranje niet direct af: ‘Dan wordt het een heel groot dilemma’ | Ayoub woedend op Nijhuis: ‘Je krijgt te horen: ’Ik ben de baas‘’

"Als het 0-3 voor Utrecht had gestaan, hadden ze het denk ik ook gedaan. Zo zijn ze wel. Ze waarderen een speler, dan maakt de uitslag niet zoveel uit." De linkspoot sprak na afloop nog met trainer Giovanni van Bronckhorst en enkele toekomstig ploeggenoten, onder wie de scorende Robin van Persie.

"Robin heette me alvast welkom. Dat was een bijzonder moment voor mij, want hij is een heel grote speler. Het is alleen al bijzonder om tégen hem te spelen. Ik heb gezegd dat hij dan ook nog volgend seizoen in de Kuip moet spelen, want ik kan nog veel van hem leren. Dat zag je alleen al aan die goal die hij vandaag maakte tegen ons."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
FC Utrecht
 
Feyenoord
 
Yassin Ayoub
 
Giovanni van Bronckhorst

>
Eredivisie
Feyenoord
3
1
FC Utrecht
Zondag, 15 april 2018 om 14:30
Poll
Gaat Yassin Ayoub slagen bij Feyenoord, denk je?
Ja
Nee
Meer nieuws
   
21:46
21:46
City doet Nederlander pijn: 'Niet in mijn aard voor de tegenstander te klappen'
2
   
21:28
21:28
Doelpuntmaker Feyenoord wil blijven: 'Als dat mijn rol is, is dat mijn rol'
3
   
21:16
21:16
Van Persie zaait twijfel over toekomst: 'Het is soms een struggle'
19
   
21:00
21:00
In beeld: Feyenoord viert feest met gouden KNVB Beker
0
   
20:45
20:45
AZ'ers gekraakt: 'Midtsjö onherkenbaar, Weghorst echt heel slecht…'
22
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties