Jong Ajax heeft titel voor het grijpen: 'Dit gaan we niet meer weggeven'
Maandag, 16 april 2018 om 22:23

Jong Ajax won maandag opnieuw van NEC. De wedstrijd in de Jupiler League werd twee weken geleden al afgewerkt, maar moest opnieuw worden gespeeld omdat tijdens de ontmoeting op De Toekomst de geschorste Teun Bijleveld meespeelde. Maandagavond was de ploeg van trainer Michael Reiziger met 1-0 te sterk voor de Nijmegenaren, waardoor de talenten van Ajax twee wedstrijden verwijderd zijn van het kampioenschap in de Jupiler League.

Jong Ajax won maandag door een doelpunt van Dennis Johnsen. "Het was in onze ogen onterecht dat we de wedstrijd over moesten spelen, maar we gingen vol voor de overwinning en we pakten hem opnieuw: nog lekkerder", zei aanvoerder Leon Bergsma na de zege tegenover FOX Sports. Een wedstrijd meer of minder maakt Bergsma niet uit. "Ik heb nu iets van zestig Jupiler League-duels erop zitten, dus ik ben het wel gewend."

Meer: Reiziger overtuigd van Jong Ajax: ‘Wij gaan dit niet meer weggeven’ | ‘Het is een probleem van de KNVB, maar ook van Ajax’

Wanneer de resterende twee wedstrijden tegen FC Volendam (uit) en MVV (thuis gewonnen worden, mag Jong Ajax zich kampioen noemen. "Ja, heerlijk toch? En dat gaan we ook gewoon doen", aldus Bergsma. "We gaan het nu echt niet meer weggeven. Kom op, volle bak! Geen enkele twijfel, we gaan hem pakken. Kom maar!"

 
Jupiler League
 
Jong Ajax
 
Ajax
 
Michael Reiziger
 
Teun Bijleveld

>
Eerste Divisie
Jong Ajax
1
0
NEC
Maandag, 16 april 2018 om 20:00
Meer nieuws
   
07:12
07:12
'PSV wacht gevolgen van samenwerking tussen Raiola en Lozano af'
0
   
07:00
07:00
Van der Sar baalt: 'Ontoelaatbaar gedrag van een individu, schande'
0
   
00:11
00:11
De Ligt spreekt zich uit over toekomst: 'Het ligt, denk ik, ook aan Ajax'
6
   
00:00
00:00
WK 2018 Panini verzamelalbum checklist: alle spelers, teams en specials
0
   
22:53
22:53
Seedorf houdt bittere smaak over aan uitbreiden van ongeslagen reeks
5
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties