Besiktas blijft dankzij gouden wissel dromen van Champions League

Het Besiktas van trainer Senol Günes kende een teleurstellende start in Ankara, want na zes minuten werd het 1-0. Serdar Gürler had de bal na een vrije trap plots voor zijn voeten liggen en trapte raak in de korte hoek. Besiktas domineerde hierna wel, maar kreeg niet veel kansen. In de blessuretijd moest doelman Fabri nog een keer handelend optreden om erger te voorkomen voor de gasten uit Istanbul.

Kort na rust werd het 1-1: Anil Karaer tikte de bal na een voorzet van Jeremain Lens, onder druk van Cyle Larin, in zijn eigen doel. Besiktas drukte door en kwam na vijftig minuten op voorsprong: Mustafa Pektemek werkte de bal binnen na een voorzet van Oguzhan Özyakup. Door een omhaal van Gurler werd het na 56 minuten gelijk, maar Besiktas zou toch nog winnen. Vágner Love kopte na tachtig minuten raak op aangeven van Gökhan Gönül.