Europa League was 'stuk afval': 'Die woorden slik ik nu in'
Donderdag, 17 mei 2018 om 08:30

Atlético Madrid speelde in oktober gelijk tegen Qarabag FK (1-1) en na afloop van deze Champions League-wedstrijd gaf Gabi toe weinig zin te hebben om het Europese avontuur te vervolgen in de Europa League. De middenvelder noemde dit toernooi in gesprek met beIN Sports ‘een stuk afval’.

Atlético ging inderdaad verder in het tweede Europese clubtoernooi en wist die woensdag zelfs te winnen door Olympique Marseille met 0-3 te verslaan. "We wisten wanneer we de wedstrijd konden beslissen en Atlético heeft laten zien dat het een van de betere teams in Europa is. Nu moet ik mijn woorden over de Europa League inslikken. Deze beker heeft ons veel gebracht", aldus Gabi.

"Natuurlijk helpt deze overwinning ons verder. Het was voor ons belangrijk om te winnen omdat we nu aan de top kunnen blijven staan. Als dit team íets heeft, dan is het de kwaliteit om te lijden en dat hebben we ook vanavond weer laten zien." De aanvoerder liet zich in het interview ook uit over Fernando Torres, die zijn laatste wedstrijd voor Atléti speelde.

"Hij heeft vanavond weer laten zien dat hij gefocust is op Atlético en hopelijk hebben we hem volgend seizoen nog bij ons. Ik vond het emotioneel en ik denk niet dat er een betere manier voor hem was om vaarwel te zeggen tegen Atlético door de beker de lucht in te tillen. Hij verdient het meer dan wie dan ook", besluit Gabi.

 
UEFA Europa League
 
Atl├ętico Madrid

>
UEFA Europa League
Olympique Marseille
0
3
Atl├ętico Madrid
Woensdag, 16 mei 2018 om 20:45
Meer nieuws
   
11:35
11:35
Kuyt: 'Ik zou achteraf ook niet willen dat ze hem zo doorlaten'
22
   
11:21
11:21
De Vrij bevestigt transfer naar Internazionale: 'Heb er veel zin in'
15
   
11:06
11:06
WK-droom smaakmaker Nigeria spat uiteen: 'Iedereen is aangeslagen'
4
   
10:50
10:50
'Manchester United reserveert 222 miljoen euro voor Bale'
21
   
10:30
10:30
Nederlander pakt titel in Roemenië: 'Het is een mediacircus geweest'
2
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties