Martens maakt opnieuw het verschil: 'We moeten meer laten zien'
Dinsdag, 12 juni 2018 om 23:13

Het Nederlands elftal had dinsdagavond 21 doelpogingen nodig om Slowakije op de knieën te krijgen. Het was Lieke Martens die in de tweede minuut van de blessuretijd met een krullend schot het verschil maakte. "Hij zat er lekker in", glimlachte de aanvalster van Barcelona voor de camera van Veronica.

"Ik ben hartstikke blij dat hij er in de negentigste minuut nog in gaat, er zat heel venijn in dat schot. Je gaat maar door, blijft geloven en hebt gewoon meer kwaliteit dan Slowakije. Dan geeft dit wel een heel lekker gevoel", aldus de 25-jarige Martens, die de wedstrijd als ‘lastig’ omschreef.

Meer: Oranje kruipt door oog van de naald: ‘Dan is Lieke gewoon dodelijk’ | Wonderschone treffer van Martens bezorgt Oranje overwinning

"Ik vind ook dat we meer hadden moeten laten zien dan we vandaag gedaan hebben. We zijn gewoon beter, dat moeten we uitdrukken in meer doelpunten." Martens voerde tegen Slowakije overigens tien succesvolle dribbels uit en haar laatste resulteerde dus in de belangrijke treffer.

Oranje staat door de zegepraal met negentien punten uit zeven speelronden op de eerste plaats in de derde kwalificatiegroep voor het WK. Noorwegen volgt met vijftien punten, maar heeft een duel minder gespeeld. Op 4 september gaat Oranje op bezoek in Scandinavië.

 
Nederlands vrouwenteam
 
Lieke Martens

>
Vriendschappelijke wedstrijd
Slowakije
1
1
Nederland
Donderdag, 31 mei 2018 om 20:45
Meer nieuws
   
09:51
09:51
'Daarom zou ik iedereen aanraden 'nee' te zeggen als Ronaldo je uitnodigt'
2
   
09:37
09:37
'PSV kwam uit bij de overschatte Angeliño, terwijl hij beschikbaar was'
9
   
09:24
09:24
'Magallán alsnog op vliegtuig naar Amsterdam na deal Boca Juniors'
22
   
09:12
09:12
Real troeft Barcelona en PSG af: 'Ze hadden constant contact met ons'
1
   
09:00
09:00
In de wandelgangen: PSG wil records breken voor komst Ronaldo
12
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties