Laatste discussies op het voetbalnieuws
 
18 oktober om 06:55
Rijkaard als hoorfdtrainer Seedorf en Gullit als assistenten. Ik denk dat de jonge jongens zouden luisteren naar deze drie grootheden. De spelers van nu hebben ook meer met bijvoorbeeld Seedorf dan met advocaat of met Blind.
 
18 oktober om 01:57
PS ik wil Ajax in deze opstelling zien. De rechtsback positie eindelijk oplossen met Schöne die overal kan spelen en aanvallend veel meer gaat bijdragen dan Veltman. Sinkgraven was ook linkermiddenvelder. Ze willen hun scorend vermogen op het veld? Neres, Huntelaar en Dolberg er in. Ziyech en F. de Jong daarachter, dan ga je pas scoren.
 
18 oktober om 01:47
Als ik Barca was zou ik eens lekker vol voor Eriksen gaan.
 
18 oktober om 01:36
Nou ja, dan is er tenminste nog een team van Ajax dat internationaal imponeert...
 
18 oktober om 01:32
Nou ja, op de rand van de afgrond... Feyenoord is toch nog altijd een topclub? Het is niet alsof ze een keer met 10-0 van PSV hebben verloren ofzo. Oh wacht...
 
18 oktober om 01:28
Rijkaard misschien?,of ten cate en gewoonnzeggend at het door van breukelen komt. Zie niet zo iemand anders in Nederland die uet zou willen? Of misschien Co Adriaans?
 
18 oktober om 01:20
Ze denken in Rotterdam misschien dat ze er klaar voor zijn, maar als Neres straks weer begint te rennen, dan is er daar niemand die hem bij kan houden hoor...
 
18 oktober om 00:59
Zonder twijfel een terechte overwinning van Besiktas. Of die afgekeurde doelpunt van Babel een buitenspel was betwijfel ik. Maar dan nog hebben zij weten te winnen. 9 uit 3 is een mooie uitgangspositie!
 
18 oktober om 00:21
Kom op mensen, wat hadden jullie allemaal verwacht? Wie van deze spelers hebben nou echt CL ervaring? Dit is toch wel een ander niveau dan onze competitie. Fey heeft het verdienstelijk gedaan. Mochten ze kampioen worden, en het team in tact kunnen houden. Dan zullen ze vast beter presteren.
 
17 oktober om 23:59
Zoals ze vandaag stonden te verdedigen zijn ze absoluut niet klaar voor Ajax. Ga eens een man dekken, ze kijken alleen maar naar de bal en dan komt de man altijd voor de verdediger. Beide doelpunten waren erbarmelijk en als Ajax de laatste weken iets goed doet is dat veel en vrijwel uit het niets scoren.
 
17 oktober om 23:57
Ben benieuwd. De onderlinge resultaten liegen er niet om.
In ruim 10 jaar tijd maar 1 keer van Feyenoord (in de Eredivisie) verloren.

 
17 oktober om 23:55
Goede wijn behoeft geen krans. Ik word echt moe van dat eindeloze kontlikkerij van Guardiola, begrijp me niet verkeerd ik juich Guardiolas voetbal toe maar voor karakter kies ik toch liever Mourinho
 
17 oktober om 23:52
Sorry maar Napoli was toch zo goed niet? Zo jammer dat Pep altijd zo nep en overdreven moet doen bij alles, wordt zo irritant na een tijdje
 
17 oktober om 23:48
Jammer, maar terecht verloren. Shakhtar was ook een maatje te groot.
Het wordt zo wel pijnlijk. 3 gespeeld, 3 verloren. Vandaag had er misschien iets meer ingezeten, maar tussen de 1-0 na een goede start en de rode kaart, heeft Feyenoord niets te zeggen gehad. 1-2 dus een terechte uitslag.
Ik verwacht wel dat als Feyenoord komende zondag zo speelt als in de begin en eindperiode, dat de drie punten in De Kuip blijven. Ajax is namelijk toch een stuk minder dan Shakhtar.
In de CL moet Feyenoord wel alles blijven geven. Elk behaald punt levert toch weer extra centen op en met 0 punten eindigen zou ook triest zijn.
 
17 oktober om 23:47
City moet de decembermaand goed doorkomen, dat nekt Engelse ploegen nogal wel eens. Als ze er dan nog steeds goed voorstaan maken ze kans.

Ook Napoli heeft wel een ontzettend goede ploeg hoor. Ik hoop echt dat het een keer niet Juventus wordt. In de CL kan Napoli de topploegen absoluut het vuur aan de schenen leggen.
 
17 oktober om 23:35
Enige reden van de stijgende lijn is dat dit de slechtste tegenstander was. Je kunt maar snel tevreden zijn.....
 
17 oktober om 23:23
Tja Man City sloopt momenteel iedereen en Napoli uit mag je ook verliezen. Maar vanavond had het gemoeten en dan kom je toch ook weer tekort, al was het dit keer niet veel. Wel goed dat ze er vol voor gegaan zijn, zo hoort het. Over Gio ook geen klachten dit keer. Feyenoord had beter europa league kunnen spelen, dan had overwinteren er misschien wel ingezeten.
 
17 oktober om 23:21
Fantastisch om te lezen dat Leipzig de eerste Europese overwinning te pakken heeft! Hebben een ontzettende leuke ploeg, een goed beleid en spelen ontzettend leuk voetbal om naar te kijken. Hopelijk kunnen ze doorpakken zowel in de Bundesliga als in de Champions League.
 
17 oktober om 23:18
Lastig verhaal?

Tegen dit soort tegenstanders is nul uit drie gewoon einde oefening,.

Alle ballen op de competitie; daar moeten we hogere ogen kunnen gooien met een complete selectie.

 
17 oktober om 23:15
Maar die shirts zijn me een partij lelijk. Niet gewend van Liverpool.
 
17 oktober om 23:07
Ik heb eigenlijk alleen de 2de helft gekeken en daar was Napoli toch wel de bovenliggende partij. Niet met afstand, maar wel beter. Hoe speelde City de 1ste helft?
 
17 oktober om 22:59
Wat een verschil Real van vorig en dit seizoen, het loopt allemaal zo stroef en effincientie onbreekt en persoonlijk zie ik hun niet veel winnen dit seizoen.
 
17 oktober om 22:58
Bosz faalt wel zeg nu 1 uit 3 dan gaat overwinteren lastig worden met Spurs en real op 7. Dat wordt EL
 
17 oktober om 22:58
Helaas flink terecht dat NL de vaste champions league plaats kwijtraakt. Onze spelers komen gewoon mentaal, fysiek, technisch en tactisch tekort voor dat niveau. Kijk maar naar verschil tussen een Kuyt (Robben) of Depay. En onze clubs komen het geld tekort, alleen ajax kan daar nog redelijk in mee. PSV en Ajax die natuurlijk niet eens de groepsronde van Europa League halen en nu dit.. Ik merk verder ook nog weinig van ingrijpen KNVB, terwijl het nu wel heel snel achteruitholt. Maar enfin, zondag de Klassieker. Dit allemaal even vergeten voor de mooiste wedstrijd van het jaar.
 
17 oktober om 22:56
Het blijft raar dat je voor Feyenoord moet zijn 'omdat dat goed is voor het Nederlandse voetbal'.
Dat kan en moet anders. Bijvoorbeeld zo:
https://jongralf.blogspot.nl/2017/05/nieuwe-opzet-...
 
17 oktober om 22:54
Al die reacties alsof wij als Nederlandse ploegen nog iets buiten de lands grenzen te zoeken hebben. We moeten eens stoppen met onszelf zo serieus te nemen want we lopen op elk vlak lichtjaren achter. Als mensen verwachten dat er een Nederlandse ploeg wel even wint in de CL of dat er meer inzat heb je er gewoon weinig kijk op. Shakhtar speelt ook gewoon niet voluit en zijn technisch gewoon superieur, zoals elke ploeg in deze poule superieur is aan Feyenoord maar ook aan de andere Nederlandse ploegen. En ik zeg dit als Feyenoord supporter.
 
17 oktober om 22:54
GWn zo snel op 2-0 komen en daarna rustig uitbollen. Wat een ploeg heeft City dit jaar.
Die gaan de laatste 4 wel halen als ze geen Real of PSG eerder loten.
 
17 oktober om 22:54
De wedstrijd werd vanaf City's perspectief een tactisch schaakspel. City speelde de tweede helft vanuit de counter, maar waren daar erg slordig in. Napoli kreeg amper kansen, omdat onder andere Stones weer erg goed verdedigde. Wel grappig om te zien hoe risicovol City speelt vanaf de Keeper in hun eigen 16. Uiteindelijk prima uitgespeeld, maar het had wel fijn geweest als ze de match gewoon hadden gedood met een derde treffer.
 
17 oktober om 22:52
Geweldige uitslag voor ons zeker na het gelijke spel van dortmund overwinteren in de cl komt zo steeds dichterbij coys!
 
17 oktober om 22:51
City is hard op weg het nieuwe Barcelona te worden. Een middenveld met De Bruyne en Silva is aanvallend gezien absolute wereldtop en er bestaat geen team dat ook maar iets in de buurt komt. Fernandinho goed slot op de deur, maar bij een team als City verwacht je toch wel wat beter. Gundogan in vorm zou natuurlijk perfect zijn voor op deze positie. Dat er überhaupt nog mensen zijn die denken dat United kampioen wordt, is gewoon lachwekkend. Dit city is op ieder vlak superieur aan United.