Laatste discussies op het voetbalnieuws
 
22 augustus om 21:36
Jammer zeg had graag hoedt bij lazio gezien.. gaat hem goed
 
22 augustus om 21:17
Hmm, beetje zelfde type als James. Lijkt me overbodig.
 
22 augustus om 21:15
Ik als groot fan van Cristiano Ronaldo en Real Madrid vind het olie dom dat hij zijn shirt uittrok dat was gewoon niet nodig. Bovendien vond ik die tweede gele kaart echt onnodig maarja hij kan hem geven. Maar je moet ten alle tijden van de scheidsrechter afblijven punt uit! Dus hij moet maar even op zn blaren zitten!
 
22 augustus om 21:02
Heb Lazio-Juve en Lazio-SPAL van afgelopen week in het stadion meegemaakt. Tijdens de pauze in Lazio SPAL heeft Wesley bij de "opwarming" afscheid genomen van de Laziali onder luid applaus. Bravo Wesley en veel succes gewenst. Sempre Forza Lazio!
 
22 augustus om 20:58
Beetje offtopic maar ik hoorde dat Pep gisteren ook een scheids duwde? Iemand hier iets van mee gekregen?
 
22 augustus om 20:57
Leuk dat hoedt van Dijk (eventueel) vervangt maar is natuurlijk wel niveautje minder. Ook is van Lazio naar the Saints een dikke stap achteruit. Wel meer salaris natuurlijk. Dusja 50/50 deze overstap. Toch wens ik je veel geluk hoedt!
 
22 augustus om 20:48
En te denken dat zoveel mensen dachten dat die te vroeg wegging bij AZ...
 
22 augustus om 20:46
Mooie club om mee te starten in de PL. 1 a 2 jaar vlammen en dan hopelijk naar de top in Engeland.
 
22 augustus om 20:46
Ik ben eigenlijk benieuwd naar degenen die zeggen dat de onvrede van Ronaldo niet terecht is!? En voordat je reageert besef eerst de vele andere bestraffingen die vele male erger waren dan Ronaldo's super lichte duwtje, maar toch niet eens meer dan 5 wedstrijden schoring kregen.

Wat mij betreft vind ik dit een veel te zware straf. Ten eerste wordt Ronaldo gewoon onterecht eruit gestuurd. Oke penalty was het niet, maar een schwalbe? Je ziet duidelijk bij de aanname, wanneer hij de bal naar links speelt net voor de voeten van Umtiti dat hij enorm uit balans is, waardoor hij daarna valt. En als hij dan nog eens totaal 5 wedstrijden krijgt voor wat er na gebeurd is echt onterecht. met 3 wedstrijden totaal zou ik het nog begrijpen, maar dit nee.
 
22 augustus om 20:45
Wat een kinderachtig gedrag van Penaldo. Hij zou voor deze reactie eigenlijk nog een paar wedstrijden schorsing erbij moeten krijgen!
 
22 augustus om 20:44
Ik vond een schorsing wel terecht voor het duwen van de scheids, echter ben ik het niet eens met 5 wedstrijden schorsing. Ik vind 3 wedstrijden schorsing wel op zn plaats.
 
22 augustus om 20:42
Ik snap dat je geschorst wordt vanwege het contact met de scheids, maar er werd gezegd dat hij 4 wedstrijden kreeg voor het duwen en 1 wedstrijd voor de rode kaart die hij al kreeg. Aangezien die rode kaart eigenlijk geen schwalbe was had er sowieso al 1 wedstrijd mindering in de schorsing moeten zitten?
 
22 augustus om 20:41
Ach ach blijf met je klauwen van een ander af man. Logische en terechte straf , ook al heet je Ronaldo. Neem je verantwoordelijkheid en geef je fout toe. Durf ook is echt in de spiegel te kijken en niet alleen om te zien hoe mooi je bent😄
 
22 augustus om 20:33
Celtic wordt behoorlijk overschat zie ik al. Durf wel te zeggen dat ze het matigste team in de groepsfase zijn. Toch bizar dat ze altijd een team in de voorrondes loten die nog slechter is. Op basis van wat zitten ze eigenlijk altijd bij de geplaatste teams? Ze hebben nooit iets gepresteerd in Europa.... Zit er toevallig een hoge baas uit Schotland bij de Uefa ofzo? Hoop dat Feyenoord tegen ze loot (als dat mogelijk is) dan zijn ze in ieder geval al verzekerd van 6 punten.
 
22 augustus om 20:08
Ik vraag me werkelijk af wie er voor kunstgras is. Op dit moment is toch 12% voor...
 
22 augustus om 20:04
Leuk!! De beste van de wereld heeft dus ook humor!!!
 
22 augustus om 19:43
Respectloos of niet, het is niet grappig en ja het is misplaatst. Het siert de man allerminst. Om er zo verontwaardigd op te reageren is ook wellicht overtrokken en ietwat kinderachtig, maar deze Mirabelli is geen chique man.
 
22 augustus om 19:25
Ajax haalt een Oostenrijkse havo student die pas in 1e speelt in rapid wien voor maar liefst 7.5 miljoen en deze beest kost slechts 9 miljoen. Ajax moet deze speler kopen.
 
22 augustus om 19:23
Afgelopen paar jaar eindigde Milan structureel onder Fiorentina, dus ze mogen zeker wat respect tonen. Excuses zijn gemaakt dus wat mij betreft is het zo opgelost. Niet handig van Milan natuurlijk.
 
22 augustus om 19:09
Het stomme is dat van alle clubs, die op kunstgras spelen, Heracles het eenvoudigst kan over stappen. Naast het stadion liggen zowel gras als kunstgras velden. Heracles heeft geen jeugd. Maar Ten Cate was en is nog steeds een grote sponsor van Heracles. Ten Cate is ook al bijna honderd jaar aan Heracles verbonden. Daar ligt een band en die band koestert Jan Smit.. Het kunstgras in Almelo ,was en is bedoeld als een showroom voor Ten Cate. Kijk bij Sparta en andere clubs moeten volgens mij bijna alle teams trainen en spelen op het hoofdveld en dat is in Almelo niet het geval. Dus die clubs komen voor extra kosten ivm extra huur of onderhoud te staan. Een goed hybride veld is volgens mij de toekomst en die levert Ten Cate ook
 
22 augustus om 19:08
In Florence zijn ze nogal rap op hun pikkie getrapt, als dit nog niet meer mag. Totaal niet respectloos van Mirabelli
 
22 augustus om 19:01
Later heeft Kessler het anders geregeld. En Twente wel kampioen gemaakt.
 
22 augustus om 18:58
Hoezo zonder Europees voetbal?
Wat zijn ze nu dan aan het doen dan?

Kwalificeren voor Europees voetbal doe je via de nationale competitie, deze voorrondes zijn voor kwalificatie van het hoofdtoernooi.
 
22 augustus om 18:57
Pieter Vink... wie is dat nog maar? Of wordt dit de opvolger van de immer schoppende Mario van der Ende. Alleen zo houden ze een podium....helaas.
 
22 augustus om 18:53
Niet goed van Kesler. Als baas hoor je je medewerkers niet publiekelijk belachelijk te maken. Aan de andere kant mag Vink wel de hand in eigen boezem steken, want het was echt een gigantische (en dure) blunder. Hij heeft Twente geflikt
 
22 augustus om 18:50
Heel lang verbloemde het behalen van EL finale datgene wat er mis was bij ajax. Overmars heeft dit jaar weer niet tijdig overgeschakeld naar de realiteit. Hij had na EL finale direct ballen moeten tonen door sanchez, dolberg en andere 'wondertalenten' met een opwaardering te belonen. Salarishuis iets op te schroeven waardoor een richardson die op half mio na is afgehaakt, ook binnen te hengelen. Dat had je nu een elftal staan dat serieus gooi zou doen naar de volgende stap waar wij als liefhebbers in NL zitten te wachten. Dat is niet gebeurd, en het resultaat is er ook, maar dan ten nadele van ajax. Missen van EL staat gelijk aan misschien maar snel dolberg verkopen voor hoge prijs nu het nog kan. Rare gang van zaken als het mij vraagt.
 
22 augustus om 18:47
Al deze gedachtes heb ik juist bij Kluivert, Vind Neres meer overtuigen en meer gif in zijn spel hebben dan Kluivert
 
22 augustus om 18:38
Tja, bij uitschakeling is het ook snel exit Keizer. Eigenlijk kun je na de eerste weken Keizer wel concluderen dat Ajax met hem een onverantwoord risico heeft genomen. En mocht hij het seizoen toch afmaken, zal de rekening hoog zijn. Heeft geen enkel overwicht op de selectie, dat merk je aan alles. Tactisch een niet al te groot licht, maar wel heel veel babbels. Omdat het technisch hart hem in meerderheid heeft aangesteld, is dit tevens zijn reddingsboei. Ontslag betekent ook een brevet van onvermogen voor het technisch hart. En dat kunnen de heren zich, naast ook nog eens een volledig mislukte transferperiode, niet permitteren. Je gaat jezelf toch niet ontslaan?
 
22 augustus om 18:37
Ajax heeft zich nog niet verzekerd van grote aankopen? Met 7,5 mln hebben ze als ik me niet vergis toch de duurste transfer van de zomer gemaakt (nlse clubs)
 
22 augustus om 18:30
Ik verwacht een 1-2 overwinning.
ajax is gewoon beter, het zou mij echt verbazen als het niet gaat lukken in ieder geval.
Tenzij het erg tegenzit (domme pech, snelle tegengoal, eigen goal, scheids tegen enz) of de scherpte er nog niet helemaal is voor de goal.