Laatste discussies op het voetbalnieuws
 
24 juni om 15:50
Is die Nieuwkoop echt zo goed dat hij Karsdorp probleemloos kan vervangen? Veel minuten heeft hij tot nu toe niet gemaakt om opeens zo'n groot gat te vullen. Vergeet ook niet dat er Cl gespeeld wordt.
 
24 juni om 15:43
Huiberts, Karsdorp is international, landskampioen, bekerwinnaar. Haps??? Sorry, AZ straatlengte achter op de top drie... net als Utrecht.. goed in de subtop, maar in de toppers stonden ze er nooit.. daarom kan je niet in de tientallen miljoenen gaan zitten.
 
24 juni om 15:43
Huiberts heeft helemaal gelijk. Elke club mag een bedrag vragen wat zij willen voor een speler. Echter begrijp ik de gedachtegang van Feyenoord en PSV wel. De afgelopen jaren zijn veel spelers die van subtoppers komen flink door de mand gevallen. Denk dan aan Tapia, Veijnovic en Bilal.

Daarom hoop ik dat Feyenoord voortaan buiten de Eredivisie scout. Als je kijkt dat een Jorgensen, topspeler bij FC Kopenhagen, maar 3.5 miljoen koste en een Amrabat nu al 5 miljoen moet kosten zegt dat wel iets. Daarnaast lopen er bij de subtopclubs op dit moment niet echt spelers in mijn ogen die Feyenoord beter maken. Alleen Amrabat zie ik graag komen.
 
24 juni om 15:42
Uiteraard is het de clubs hun goed recht te vragen wat ze willen, het blijven toch bedrijven en er moet geld verdiend worden. Vindt de opstelling van Feyenoord ook wel overdreven om te weigeren 5 miljoen te betalen voor Amrabat. Dat moet nog op te hoesten zijn voor de top van Nederland. De transfer van Jansen naar Tottenham was uiteraard een geweldige verkoop voor AZ, maar jammer dat Jansen hiermee niet geleidelijk naar de top kan groeien en zo'n speler dan ook verloren gaat voor de eredivisie. Door (te) hoge transfersommen gaat het Nederlands voetbal wel verder naar de knoppen ben ik bang.
 
24 juni om 15:39
Zelf vraagt Feyenoord 20 miljoen voor Karsdorp, maar ze willen wel in et binnenland voor een dubbeltje op de eerste rang zitten! Zo werkt et natuurlijk niet. Feyenoord is niet veel meer dan AZ of Vitesse de laatste 20 jaar.
 
24 juni om 15:37
Alsof Feyenoord überhaupt het geld heeft meer dan 5 miljoen neer te tellen voor een speler van bijvoorbeeld AZ. We zijn dan wellicht kampioen geworden, maar die miljoenen maken ons ineens niet een rijke club.

Hoe zit het eigenlijk er mee als Amrabat een zaak hiervoor aanspant? Zoals Suarez destijds deed? Amrabat kan bij Feyenoord meer verdienen en het is sportief gezien duidelijk een stap vooruit.
 
24 juni om 15:37
Helemaal mee eens. Feyenoord begint een beetje hoog uit de bol te worden. Ze zijn volledig terecht kampioen geworden en daardoor worden hun spelers ook aantrekkelijker. Maar dat ze voor Karsdorp 20 miljoen kunnen of er onder of boven het zal wel. Betekent niet dat ze met bedragen als 2.5 miljoen bij Utrecht hoeven aan te kloppen. Dan kunnen ze wel met argumenten komen dit is zijn eerste jaar.

Feyenoord als je graag een speler wilt kopen koop dan gewoon. Ajax koopt Ziyech omdat zij hem willen en kopen Neres. Het zelfde geld voor PSV ze willen heel veel maar ze willen niet kopen.

Het zelfde als jij naar de Ferrari winkel gaat en wel wilt kijken maar niet wilt kopen. Maar alleen kopen bij bedragen dat niemand ze weg doet.
 
24 juni om 15:31
Man man man, wat een scoutingsbeleid hebben wij soms. Hoop dat ik er naast zit. Had liever Troupée zien komen.
 
24 juni om 15:29
Nou, dit snap ik dan totaal niet.. Leg wat centen bij voor Armenteros en laat deze jongen vaker minuten maken. Hij heeft echt wel potentie. Toch jammer, baal hier best van!
 
24 juni om 15:20
Niet echt een typische Feyenoord aankoop. Is vooral een sierlijke speler geen beuker. Wel mooi om te zien dat Feyenoord dit soort spelers weet aan te trekken. Genoeg potentie in die jongen.
 
24 juni om 15:18
Gelukkig scoorde hij meer doelpunten in uitwedstrijden dan Toornstra...wat zegt dat? Hij maakte ook meer minuten dan Glen Kwidama dit seizoen....wat een onzin!
Tapia is een prima spelen alleen komt hij tekort voor Feyenoord. Handelingssnelheid en inzicht moeten naar een hoger niveau. Wellicht verrast Tapia ons nog, vond hem bij Twente wel goed spelen.
 
24 juni om 15:16
Sanches kunnen kopen voor rond 30 miljoen is voor iedere club een geweldige bargain.

Arsene sla alsjeblieft je slag. Deze jongen zit in een dip, maar een jaar geleden speelde hij een geweldig ek. Ik kan mij in de CL ook herinneren hoe deze 18 jarige jongen een monster als Hulk gewoon van de bal zette zonder overtredingen(puur op fysiek).

Als kilometer vreter achter Ozil en precies de box to box die wij nodig hebben. Xhaka kan dan als de deep lying playmaker spelen.

Middenveld Xhaka- Sanches- Ozil met daarvoor Arda-Lacazette- Alexis. Yes Please
 
24 juni om 15:15
Heeft dit seizoen vrij weinig laten zien. Maar als hij zo jong is als wordt beweerd zou het raar zijn om hem nu al te verkopen
 
24 juni om 15:10
Ik snap opties tot koop nooit bij verhurende clubs. Als hij het goed doet wil je hem niet verkopen en als hij het slecht doet komt hij weer terug bij je.
 
24 juni om 14:56
Er zit veel potentie in hem. Hij moet alleen de juiste begeleiding krijgen en weer zijn vertrouwen terugkrijgen. Misschien een Nederlander met Peruviaans afkomst als vrijwilliger zoeken om hem te begeleiden. Denk dat je die zeker weten wel kan vinden.

Het laakt hem aan het zelfvertrouwen, maar kijk maar is even terug naar zijn eerste periode bij Twente. Erg goede speler was het. Zoals die andere Ghanees (naam kwijt).
 
24 juni om 14:31
Mo Allach staat nog voor een grote taak om de selectie rond te krijgen.. 2 spitsen weg, 2 middenvelders weg, 2 buitenspelers weg, 3 verdedigers weg. Nog steeds geen linksbuiten en slechts 1 vervanger op het middenveld (Serero)
 
24 juni om 14:23
Heeft die toch mazzel dat Been daar coach is. Voor zulke spelers zijn dat gewoon prachtige clubs, Deze kans moet die natuurlijk grijpen. Ben benieuwd of die kan overtuigen, Is toch een prima club
 
24 juni om 13:54
Altijd maar een zeer matige speler gevonden dus ik zal hem niet missen
 
24 juni om 13:15
Als ik voor elke keer dat er iemand interessant loopt te doen dat hij of zij Messi bijna naar een andere club had gebracht een euro had gehad, had ik minstens 2 tientjes in mijn zak gehad!
 
24 juni om 13:08
Het symbool van de gefaalde stap die Fener probeerde te maken. 5 miljoen per jaar en nog eens (onofficieel met salaris deel united, transfersom en tekengeld) 20+ miljoen aan kosten. Wat heeft hij nou gepresteerd dat echt beter was dan Sow of Fernandao.

Interessant om te zien dat de topclubs in Turkije niet de definitieve stap naar de top in Europa kunnen maken. Galatasaray trachtte het in de Unal/terim/drogba tijd maar werd gehinderd door de buitenlanders regeling ( en de enorme kosten voor Turkse middelmaat). Fenerbahce is gehinderd door de slechtste trainer ever( viktor). Beide clubs hebben door een megalomaan Irespectievelijk Unal en Aziz) zich enorm in de schulden gewerkt.

Ik ben benieuwd of Besiktas wel de stap definitief kan maken. Er zal toch weer enorme druk zijn aangezien Fener volgend jaar met Ali Koc echt ongelooflijk dingen zal gaan doen en Galatasaray langzaam weer financieel daadkrachtig wordt. Zou toch mooi zijn alls alle drie de topclubs goed beleid zouden neerzetten en in EU laten zien wat hun echte potentie is.

 
24 juni om 13:05
Met 21 jaar en dan aansluiten bij jong Twente, hmm meestal speel je in de eredivisie dan al wel in het eerste. Ken hem ook niet, maarja wie weet is het wel een goede speler. Heeft toch voor frankrijk onder 20 gespeeld, dus dan zou je best wel wat moeten kunnen denk ik.
 
24 juni om 13:03
Het gebruik van maskerende middelen is in Rusland gemeen goed, dus Driussi is daar op zijn plek ;)

Ajax heeft hem ook niet nodig, want Ajax heeft met Dolberg en Huntelaar meer dan genoeg scorende vermogen.
 
24 juni om 13:00
"Zenit heeft meer vertrouwen dan Ajax" of is Ajax gewoon helemaal niet geïnteresseerd in deze jongen met Dolberg en Huntelaar?
 
24 juni om 12:52
Sorry hoor, maar waar is Barca mee bezig? Hun hele transferbeleid is onzin en slaat nergens op.
 
24 juni om 12:36
Is deze jongen niet de (ex) zwager van Neymar?? En wil neymar vooral supergraag dat hij naar FCB komt. Zo iets had ik vernomen.
 
24 juni om 12:32
Hoeveel zou zo'n gozer waard zijn? Volgens mij speelde hij niet alles en was hij niet bepalend zoals Aboubakar bijvoorbeeld. Voor 10,5 gekocht, geen grote stappen, Porto wil wat winst.. Geen complete flop, Dortmund... Ik gok dat hij op zo'n 12-16 miljoen uitkomt?
 
24 juni om 12:31
Arsenal is groot en sterk genoeg om iedere speler die de keuze tussen Schalke en Arsenal heeft met twee vingers in de neus binnen te hengelen. Het feit dat hij voor Schalke kiest betekend dat Arsenal of niet concreet was of hem geen speelminuten kon bieden.
 
24 juni om 12:30
Maakt niet uit wat iedereen hier zegt, van persie schiet er met 1 been nog minimaal 20 in in de eredivisie
 
24 juni om 12:20
Snap niet dat Lemos van Las Palmas niet naar een Spaanse topclub gaat. Vind het echt een goede speler en kan uiteindelijk het niveau van Barca,Real en Atletico zeker aan.
 
24 juni om 12:18
Feyenoord maakt zich echt kampioen onwaardig met die biedingen maar zelf wel de hoofdprijs vragen. Wat ze vragen voor Kasdorp is ze goed recht. Maar dan niet gaan janken als Utrecht niet akkoord gaat met 2,5 miljoen. Want voor Utrecht is de waarden van deze jongens ook meer. En als je dat niet aan sup top wilt geven ja dan moet je verder kijken.