Laatste discussies op het voetbalnieuws
 
22 juni om 20:55
Meer mensen die dachten dat dit artikel om Alisson ging? XD On: Prima versterking voor Bologna , met de nieuwe trainer en een paar nieuwe spelers zie ik ze wel een stabiele middenmoter worden
 
22 juni om 20:35
Hij komt aan zijn goals en heeft een hele goede instelling. Prima spits voor de Eredivisie. Het is alleen geen spits met bijzondere kwaliteiten of eentje die veel restwaarde heeft. Heb me daarom ook vaak scheel geërgerd. Al met al een prima spits voor PSV. Eentje die naast de goals ook een goede instelling heeft. En een ervaren speler met de juiste instelling zorgt er voor dat die instelling overslaat op de rest.
 
22 juni om 20:29
Met de voorzetten van Angeliño en Dumfries gaat deze man topscoorder worden van de Eredivisie. Of minimaal meestrijden voor de topscoorders titel. Dat hij blijft voor PSV is goed nieuws
 
22 juni om 20:29
Allemaal leuk en aardig, maar wat doen we nu met Romero? Dan haal je een spits voor 10,5 miljoen en dan zit je nu met twee potentiële basisspelers voor dezelfde positie. Het lijkt me beter dat de Jong vertrekt.
 
22 juni om 20:20
De Jong had gewoon naar Mexico moeten gaan, betaald buitengewoon goed, grote competitie en met een beetje geluk wordt hij een succes daar. Niks mis met PSV alleen wordt De Jong niet beter en zullen Europese clubs niet meer voor hem komen.
 
22 juni om 20:07
Kom op, er zijn er een hele hoop die het nog lastiger hebben. Sinds z'n 14e/15e was het al zeker dat ie op z'n minst prof ging worden, dat neemt een hoop zorgen weg lijkt me
 
22 juni om 20:07
Het lef om te zeggen "dat in zijn leven dingen nooit gemakkelijk zijn’. Hij leidt een zorgeloos leven met een luxe en weelde die maar weinig mensen kennen. Brazilianen die in sloppenwijken leven mogen zeggen dat ze een moeilijk leven hebben, niet Neymar.
 
22 juni om 20:03
Oké, gelukkig. Nu zijn alle maniertjes en het gezeur gerechtvaardigd...
 
22 juni om 19:52
Heel de wereld keek en wachtte en hoopte dat Kluivert uiteindelijk toch niet zou tekenen maar na die video op het vliegveld was het natuurlijk niet meer dan een droom. De werkelijkheid is nu boven tafel en Kluivert is weg uit NL en is in italie aan de gang. We weten nu wel zeker dat we van hem nieks meer gaan horen tenzij het akkefietjes met bestuur en journalisten zijn. toch veel suc6 'zoon van patrick' kluivert
 
22 juni om 19:48
Zou het zeker begrijpen! Keepers oproepen die bij hun clubs niet spelen maar Rulli een jong talent die bij Sociedad speelt lekker thuis laten ... Daarnaast zonder Di Maria, Lo Celso, Higuaine, Rojo, Fazio, Biglia, Banega spelen. Spelers die gewoon in Europa bij grote clubs spelen. Hij probeert het Messi makkelijk te maken door 9 man op te stellen die in dienst van hem spelen maar zelf weinig kunnen behalve breed en terug. Gewoon aanvallen!!
 
22 juni om 19:42
de coach maakte erg slechte en onbegrijpelijke keuzes door Higauin, Dybale en Di Maria te passeren maar aan de andere kant bakte de Argentijnen die in het veld stonden er ook helemaal niks van dus die zijn net zo verantwoordelijk voor dit verlies. je wint met zijn allen en je verliest met zijn allen
 
22 juni om 19:41
Als Argentinië nou eens gewoon 4231 gaat spelen met Messi, Aguero, Dybala, di Maria voorin en Banega en Biglia als controlerende middenvelders geef ik ze nog een kans. Als die idioot van een Sampaoli weer hetzelfde als gister hanteert zie ik het heel somber in.
 
22 juni om 19:38
Het is al jaren chaos in de Argentijnse bond. Messi postte er op Instagram al eens iets over. Jammer dat een gouden generatie spelers met de beste speler ooit wordt verpest door slechte bondscoaches en een parodie van een voetbalbond.
 
22 juni om 19:37
Ondanks dat ik het jammer vind dat Kluivert is vertrokken en ondanks dat ik in de afgelopen weken/maanden niet te spreken was over Kluivert, hoop ik wel dat hij het goed gaat doen bij AS Roma.

Talent heeft hij in principe zeker wel, alleen is hij erg vol van zichzelf en rekent hij zich tot een van de betere spelers die Ajax het afgelopen seizoen had. Maar dat is gewoon niet zo: Kluivert heeft net een handjevol goede wedstrijden gespeeld en had pas het laatste halfjaar een basisplaats bij Ajax.

Maar zoals ik al aangaf: hij heeft zeker talent en ik hoop dat hij zich goed zal ontwikkelen bij AS Roma, want ik ben in principe altijd wel gecharmeerd en een fan van Kluivert geweest.
 
22 juni om 19:35
Omdat die zo goed speelde tegen NEC? Ja, dan ben je een wereldtopper zeg!
 
22 juni om 19:33
Twente heeft nog wat zwartgeld geregeld van de tadic transfer twente is en blijft een oplichters vereniging opdoeke naar de laagste amateurs divisie
 
22 juni om 19:30
Knap dat ze zo denken. Volgens mij hebben ze naar de verkeerde gekeken
 
22 juni om 19:14
Prachtig zoveel mooie reactie naar Kluivert gericht, maar de vele vergelijkingen met onder andere bouy is totale verkeerde vergelijking een club als AS ROMA die een speler voordat bedrag haalt zal zijn kansen krijgen dit is een goede investering van de om er straks met winst te verkopen ik geloof dat hij echt beter gaat worden en mocht ziyach ook komen dan kunnen die twee zich aan elkaar optrekken en nog beter te worden (ik geloof in hen het zijn spelers waarvoor je naar het stadion gaat) ondanks ze nog geen wereldtop zijn maar dat is AS ROMA ook niet
 
22 juni om 19:11
Vreselijk, een echte Ajacied inruilen voor een Joegoslavische geldwolf. Voorgaande grapjassen bleken ook geen toppers maar onruststokers. Nou, afwachten dan maar.
 
22 juni om 19:07
Natuurlijk maakt Nigeria geen kans tegen Argentinië. Verdedigend komt nigeria zo tekort. Als Argentinië het voor elkaar krijgt om na dit resultaat nog geen 2e te worden in de poule dan is de schande nog groter dan gisteren.
 
22 juni om 19:06
lekker clupie daar hė toch vreemd dat alle supporters van de rest van Nederland die imitatie Duitsers uit kotsen
 
22 juni om 19:05
Heerlijk!! Eindelijk kan ik weer trots zijn op Nigeria! Nu knallen tegen Argentinië en we zijn door, COME ON!!
 
22 juni om 19:05
Wauw. Wat verschrikkelijk veel spelfouten weer in dit stuk. Wat hebben ze hier voor ongelofelijke amateurs aan het werk zeg.
 
22 juni om 19:01
ik weet niet of ik blij moet zijn als Messi fan of bang moet worden van dit Nigeria. Beide in vorm maakt Nigeria nog beter kans om tweede te worden.
 
22 juni om 19:01
Dit is leuk voor de poule! Lekker spannend.
Ijsland was helemaal niks, vind het niet erg om teams zo te zien spelen maar als je aanvallend ook niet een kans kan creëren dan heb je niks te zoeken op zo'n Wk.

Lekker voor Nigeria en Argentinië maar Argentinië gaat dit gewoon winnen en gaan door wat ik ook toejuich! Messi, Dybala, Di Maria, Higuain en Aguero horen op een Wk.

 
22 juni om 19:01
Het kan dus nog voor Messi en co. Ik hoop dat ze het redden, Messi verdient deze kritiek niet. Over deze wedstrijd : Nigeria liet zien dat ze kunnen voetballen, vooral Musa maar dat wisten we al van hem. Jammer voor Ijsland maar ook zij kunnen nog doorgaan.
 
22 juni om 19:01
Buiten het feit dat Twente wellicht dubieus bezig is, ben je als speler toch ook erg fout bezig als je je zo laat nog bedenkt...
 
22 juni om 18:57
2 prachtige goals van Musa en mooi om te zien dat een ploeg die wil voetballen weer wint van een team dat anti voetbal speelt. dat Ijsland anti voetbal speelt tegen een topland kan ik gebruiken maar tegen Nigeria moet je toch wel van eigen kracht durven uitgaan
 
22 juni om 18:57
LETS GOOOOOOOOO NAIJA Alles of Niets tegen Messi FC. We MOETEN WINNEN #SoarSuperEagles