Laatste discussies op het voetbalnieuws
 
18 februari om 21:16
Kunnen ze niet gewoon eens een keer naar hunzelf kijken? Elke week weer is het een ajacied met 'PSV dit, PSV dat'. Begint wel een beetje zielig te worden dit.
 
18 februari om 21:00
KJH rukt zich los, dat betekend dat hij wordt vastgehouden in de 16, dus moet het een pingel zijn voor Ajax. Moeilijker is het niet. Je moet het probleem aanpakken, zolang je vasthouden niet bestraft blijven spelers zich los rukken
 
18 februari om 20:59
Maar...gaat deze fc pure middelmaat nu ervan uit dat ajax alle duels gaat winnen? Het spijt me zeer beste ajacieden, maar de realiteit is als volgt. PSV heeft nog 5 punten voorsprong, en die gaat nog meer punten verspelen. Alleen heeft ajax een probleem dat niet niet bij psv ligt zoals velen vanuit ajax kamp hier weken lopen te propageren: ajax is niet goed genoeg. Ajax gaat zelf ook veel meer punten verspelen met dit zwakke spel. En jullie kunnen wel blijven janken om psv, maar psv staat op 1. Hetgeen inherent daaraan genoeg zegt over nr2 en wat daarna volgt. PS: wel jammer dat de godenzonen van weleer tegenwoordig zoveel bezig zijn met tegenstander. Een downgrade van grote club van weleer van juweelste.
 
18 februari om 20:58
Wat heb ik me zitten opvreten aan die gemiste kansen van Klaas Jan. T stomme is , op t moment als ik tegen een vriend of hier op forum zeg dat ie eruit mag van mij, scoort ie en is hij dus weer belangrijk. Hij maakt er tot dusver 10 dit seizoen . Maar een Huntelaar in zn betere periode had er nu al minstens 18/20 in liggen. De scherpte zoals t was is t niet meer. Desondanks belangrijk. Maar zou toch graag zien dat Cassiera wat meer kans krijgt. Geef m es wat minuten!
 
18 februari om 20:54
Nee natuurlijk niet. Hun fans proberen alles en van nog wat erbij te halen waarom Ajax dit weekend is ingelopen. De supporters van PSV zien afbraak voetbal sinds de winterstop en zijn paar keer goed ontsnapt. Gisteren was geen incident. Ik zou dan als Psv'er ook niet met heel veel vertrouwen naar de Kuip gaan...
 
18 februari om 20:40
Het is en blijft een vervelende arrogante vent die Veltman.
 
18 februari om 20:32
Die acties van Lozano en Klaas Jan dienen gewoon gelijkwaardig te worden beoordeeld. Of je er dan geel, rood of slechts een vrije trap voor geeft dat is dan aan de scheidsrechters die de spelregels moeten handhaven.
 
18 februari om 20:26
Nu ik het filmpje 23x terug zie vind ik het geen rood.
van Polen heeft hem niet een beetje vast maar pakt zijn kraag zo stevig vast dat je je wel moet logrukken door met je armen te zwaaien.
Eigenlijk moet Blom hier penalty geven.dat was zijn fout.
 
18 februari om 20:24
Zoals vaak heeft Ajax weer geluk met de scheidsrechter, in dit geval Blom. En PSV heeft weer pech, net als bij de bekerwedstrijd tegen Feyenoord... Nu ik er zo over nadenk, Ajax heeft wel verdacht vaak de scheidsrechter mee. Ik herinner me de wedstrijd Ajax-Utrecht toen Ajax in laatste minuut onterechte strafschop kreeg. En o ja, ook nog de bekerfinale Ajax-Utrecht waar Ajax scoorde bij 5 meter buitenspel en... kan nog wel een uur doorgaan. Het geluk wordt eerlijk verdeeld noemen ze dat dan, haha....
 
18 februari om 20:24
Nou, Huntelaar lijkt het meer bewust te doen dan Lozano gisteren....
Naar mijn mening dient dit ook gewoon bestraft te worden met rood. Klaar!
 
18 februari om 20:24
Dit is ook onzin van Huntelaar. Het waren echt wel vergelijkbare situaties. Wat mij betreft hadden ze allebei geel verdiend maar we zien nu eenmaal week in week uit scheidsrechters vergelijkbare situaties anders beoordelen.. Netjes van Van Polen dat hij ook zei dat het ook allemaal niet zo veel voorstelde. Hunter moet wel uit kijken want hij heeft er vaker een handje van om mensen vrij wild van hem af te werken. Al met al een zeer verdiende overwinning van Ajax, speelden best een goede pot vandaag (voor de verandering), ze hadden wel een goal of 3/4 meer mogen maken!
 
wve
18 februari om 20:21
Het word alleen maar uitvergroot omdat lozano wel rood kreeg. Wat een onzin dit.
 
18 februari om 20:20
Hoe een titel zo provocerend kan zijn. Ik dacht ok wat respectloos van veltman. Maar hij komt gewoon even niet op zijn naam. Maar de clicks zijn weer binnen.
 
18 februari om 20:14
Het probleem is dat scheidsrechters nooit zelf gevoetbald hebben. Elke voetballer heeft dit meegemaakt, maar met name scheidsrechter Higler doet maar wat. Schandalig, dit beinvloed wel het verloop van de competitie. Tijd voor de VIDEOSCHEIDS, zelfs bij allerlei kleinere sporten (hockey, rugby, shorttrsck, tennis, etc.) wordt dit al gebruikt, waarom niet bij het voetbal??
 
18 februari om 20:08
Reus, wat een speler is dat toch. Echt zo jammer dat Reus zo blessuregevoelig is, want als hij al die blessures niet had gehad, dan zou hij sowieso tot een van de betere spelers van de wereld op zijn positie behoren.

Hij is echt gewoon een heerlijke speler. Is gewoon een beetje de Duitse Arjen Robben: blessuregevoelig, maar wel een fantastische speler. Moet wel zeggen dat ik denk dat Reus qua blessuregevoeligheid toch net wat blessuregevoeliger is dan Robben.
 
18 februari om 20:00
Higuain mist de komende wedstrijd tegen Atalanta in ieder geval. Bernardeschi is een maand uitgeschakeld. Terwijl hij juist zo belangrijk wordt. Het ziet er niet best uit voor Juve.
 
18 februari om 20:00
Zou jij toch moeten weten meneer Veltman, het enige wat je van hem gezien hebt is de achterkant van zijn shirt nadat hij jou 84 keer zoek heeft gespeeld. En dat toneelstuk van jou toen erbij halen we ook nooit meer van ons netvlies. Wederom een sterk staaltje toneel Veltman!
 
18 februari om 19:55
Ik ben neutraal ik de kampioensstrijd maar zou bijna alleen door Veltman hopen dat PSV kampioen wordt.
 
18 februari om 19:53
Voor deze eene x... mag Psv de 3punten. En Gio moet nu niet ineens doen alsof hij een plan heeft.
 
18 februari om 19:52
Dit is natuurlijk gewoon een rode kaart. Dat ziet iedereen. Gewoon alsnog schorsen. Beetje jammer dat Veltman zo reageert over de beste voetballer van de Eredivisie. Beetje schijnheilig net doen alsof je hem niet kent. Hij is de elleboog alweer vergeten in Amsterdam
 
18 februari om 19:51
Ja, Huntelaar had hier rood voor moeten krijgen. Het was vergelijkbaar met Lozano. De scheids zag het gisteren wel, vandaag niet. Overigens loopt Huntelaar het risico dat hij op basis van de beelden alsnog geschorst word, tenzij de scheids het voorval wel gezien heeft maar niet als een overtreding heeft beoordeeld.
 
18 februari om 19:44
Ik denk dat PSV alsnog kampioen zal worden, Ajax heeft echt gebrek aan scorend vermogen. Misschien dat het nu gelukt is, maar het gaat ze een keer opbreken.

Volgende week gaat PSV ook winnen van Feyenoord!
 
18 februari om 19:41
Kleedkamervoer voor Psv-ajax. Of veltman wordt dol gespeeld, of hij oogst een benebreker.
 
18 februari om 19:40
Wat een loser die Veltman. Waarom nou over psv? Ze speelde tegen Zwolle
 
18 februari om 19:40
Word interessant van de week. Kijken wat ze doen met Lozano en hoe ze Huntelaar gaan beoordelen. Worden het 2 maten of gaan ze in Zeist dezelfde kan hanteren.
 
18 februari om 19:40
Tel daar nog even de penalty van vorige week bij op (volgens Sjaak Swart onterecht!!) Dan kost dit PSV 4 punten.
Wat een mazzelaars zijn het toch.

Hoe was het ook al weer? Ajax wint altijd als Blom fluit?
Wordt tijd dat zij een Higlertje krijgen.
 
18 februari om 19:38
Gefeliciteerd knvb met het verkleinen van de achterstand. Op naar de volgende naai-actie van jullie kant om het nog kleiner te maken
 
18 februari om 19:38
He wat flauw.. hij kent m echt wel. Arrogante speler die maar bij 1 club in NL thuishoort.
 
18 februari om 19:37
Leuk Veltman, deze man die je zogenaamd niet kent gaat voor tientallen miljoenen naar een grote club terwijl jij al jaren bij Ajax zit, omdat ze in het buitenland niet staan te springen op zn stuk verdriet