Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aankoop van 8 miljoen euro pakt Ajax hard aan: 'Aan mijn lot overgelaten'

Laatste update:

"Na mijn zware blessure hoopte ik zo snel mogelijk weer aan spelen toe te komen. Maar al na één helft in een oefenwedstrijd gooide Ten Hag me uit de kleedkamer en stuurde hij me naar de beloften", zegt Bandé in gesprek met de Gazet van Antwerpen. De Burkinese aanvaller was een jaar lang uit de roulatie en speelde daarna geen enkele officiële wedstrijd in de hoofdmacht van Ajax. Bandé heeft tot dusver acht wedstrijden in Jong Ajax achter zijn naam staan.

Bandé voelde naar eigen zeggen 'geen enkele steun van de club'. "Mentaal werd ik aan mijn lot overgelaten. Ik heb mijn situatie proberen aan te kaarten, maar kreeg geen antwoord. Volgens Marc Overmars was het een keuze van de coach waar ik me moest bij neerleggen", stelt de aanvaller. "Het is moeilijk om een situatie te aanvaarden als je nooit een echte kans hebt gekregen. Carel Eiting, die net als ik net terugkwam uit een zware blessure, mocht wel gewoon bij de A-kern blijven."

"Dan ga je jezelf afvragen of er misschien toch iets meer meespeelde. Racisme? Ik heb het nooit openlijk ervaren, maar ik heb er wel aan gedacht, ja. Ik heb gewoon nooit een eerlijk antwoord gekregen op de vraag waarom ik geen kansen meer kreeg", gaat Bandé verder. Hij is momenteel voor de tweede keer verhuurd door Ajax, na eerder een halfjaar voor het Zwitserse FC Thun te hebben gespeeld. In dienst van NK Istra - de nummer negen van de Kroatische competitie - was hij tot dusver goed voor 6 doelpunten en 1 assist in 26 officiële wedstrijden.

De optie tot koop van twee miljoen euro kan NK Istra echter niet betalen. Het contract van Bandé bij Ajax loopt nog door tot medio 2023. "Klaas-Jan Huntelaar is me vorige week komen opzoeken in Kroatië om een wedstrijd van mij te bekijken. Een teken van respect, wat ik miste bij Overmars", geeft Bandé te kennen. "Er is interesse van een club uit La Liga (Deportivo Alavés, red.) maar het valt af te wachten of ze de prijs kunnen betalen die Ajax voor me vraagt."

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
4
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
10
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
54

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties