Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aaron Ramsey weigert Saudisch contract om met zoon bij jeugdliefde te tekenen

Laatste update:

"Het voelt ongelooflijk om hier eindelijk terug te zijn", laat Ramsey weten via de officiële kanalen. "Ik dacht altijd dat ik op een dag terug zou komen, en nu is het het perfecte moment om dat te doen. Terug bij mijn familie en in de buurt van bekende gezichten zijn is gewoon geweldig, dus ik ben heel blij hier nu te zijn. Ik heb dat het afgelopen jaar vaak gemist, dus het was belangrijk voor mij om weer bij hen in de buurt te zijn. Natuurlijk ben ik een fan van Cardiff City. Als ik naar ze kijk sinds ik weg ben, hebben we een aantal dieptepunten gehad, maar ook een aantal grote hoogtepunten." Naast Ramsey heeft ook zijn zoon Sonny getekend voor Cardiff. Sonny Ramsey sluit aan in de jeugdopleiding van de club.

Cardiff eindigde het afgelopen seizoen als 21ste in de Championship. De club wist zich daarmee ternauwernood te handhaven. Ramsey hoopt dat de club komend seizoen sterker voor de dag komt en durft groots te dromen. "In de Premier League spelen en Cardiff vertegenwoordigen op het grote podium is een doel van mij. Ik zal proberen mijn teamgenoten en deze club te helpen om weer aan de top te komen. Ik heb in het verleden vaak gezegd: 'Ik heb zoveel te danken aan Cardiff, de fans en iedereen die bij de club was toen ik hier als jonge jongen doorkwam.' Om nu de cirkel rond te maken, deel uit te maken van dit team en hopelijk de doelen te bereiken die we willen... Er is er geen beter gevoel dan dit."

Het talent van Ramsey viel al snel op, waardoor Arsenal de toen zeventienjarige middenvelder in 2008 voor 6,4 miljoen euro overnam. De Welshman kwam uiteindelijk tot 369 duels voor the Gunners, waarin hij goed was voor 64 goals en 66 assists. Ramsey zou uiteindelijk drie FA Cups en twee Supercups winnen met Arsenal, maar zijn tijd in Noord-Londen werd ook gekenmerkt door blessureleed. Volgens Transfermarkt miste hij daardoor liefst 116 duels voor Arsenal. In de zomer van 2019 verliet hij Arsenal definitief voor een avontuur bij Juventus, waarvoor hij in 2,5 jaar tijd tot 70 duels kwam. In de zomer van 2022 vertrok hij transfervrij naar OGC Nice. Voor de Franse club kwam hij tot 34 duels. Nu volgt de transfervrije overstap naar zijn jeugdliefde Cardiff.

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
25
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
6
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
51
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties