Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan blijft actief op transfermarkt en huurt Italiaans international

Laatste update:

In de huurovereenkomst is een verplichte koopoptie van vierenhalf miljoen euro opgenomen en de vijfvoudig international speelt dus ook volgend seizoen waarschijnlijk in San Siro. De vader van Antonelli, Roberto, speelde vijf jaar lang voor Milan en in die periode kwam hij tot 29 doelpunten in 117 wedstrijden.

Antonelli werd in het verleden door Milan aan Bari en Parma verhuurd en maakte in de zomer van 2011 de definitieve overstap naar Genoa. In 104 wedstrijden kwam de verdediger tot acht doelpunten in dienst van i Grifone. Antonelli wordt zondagochtend medisch gekeurd en kan aansluitend zijn contract tekenen bij Milan.

Een goede speler voor AC Milan?

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties