Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan houdt hoop door zege op PSG, mede dankzij rake omhaal Rafael Leão

Laatste update:

Aan de kant van Milan startten Theo Hernández en Christian Pulisic, beiden teruggekeerd van een blessure, weer in de basis. Ook Tijjani Reijnders mocht het weer vanaf de eerste minuut laten zien, als verdedigende middenvelder. Bij PSG was Gianluigi Donnarumma degene naar wie van tevoren de meeste aandacht uitging. Hij maakte in 2021 transfervrij de overstap van Milan en PSG, en dat nemen de fans van de Italiaanse club hem nog altijd niet in dank af. Zij vinden de keeper een geldwolf, en besloten daarom voorafgaand en tijdens het duel valse briefjes geld het veld op te gooien.

Er gebeurde genoeg in de eerste helft. Al vroeg had Ruben Loftus-Cheek de kans op de openingstreffer, maar hij schoot in kansrijke positie over. Niet veel later werd een poging van Kylian Mbappé aan de andere kant van het veld gekeerd door doelman Mike Maignan.

Een minuut later kwam PSG alsnog op 0-1. Een hoekschop werd verlengd door Marquinhos, en Skriniar kon geheel vrijstaand al vallend binnenkoppen. Drie minuten daarna was het ook aan de andere kant van het veld raak. Een poging van Giroud werd nog gekeerd door Donnarumma, maar in de rebound was Leão met een fraaie omhaal van dichtbij wel trefzeker: 1-1.

Ook in het vervolg van de eerste helft gebeurde er genoeg. Zo faalde Mbappé oog in oog met Maignan, raakte Ousmane Dembélé de lat, schoot Giroud de bal in het zijnet, stopte Donnarumma een vrije trap van Hernández en schoot Leão de bal in het zijnet.

Vlak na rust kwam Milan voor het eerst op voorsprong, doordat Giroud een prachtige voorzet van Hernández binnenkopte: 2-1. Even later was de thuisploeg zelfs dicht bij de 3-1, maar Donnarumma had een antwoord paraat op de vrije trap van Hernández.

Waar de Parijzenaren voor de rust nog behoorlijk wat kansen creeërden, liep het in de tweede helft wat moeizamer. Toch waren ze vlak voor tijd nog dicht bij de 2-2, toen invaller Lee Kang-in via Maignan de paal raakte. Milan trok de zege vervolgens over de streep, en mag derhalve blijven hopen op overwintering in het miljardenbal.

Champions League
AC Milan
2 - 1
Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties