Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV komt zondag in opvallend nieuw tenue op tegen RKC Waalwijk

Laatste update:

Brainport Eindhoven, de premium partner van PSV, heeft het speciale shirt ontworpen. Wat direct opvalt zijn dat de normaal rode strepen op het nieuwe shirt goudkleurig zijn. Op de borst is het cijfer 7 prominent te zien. Daaromheen valt de tekst 'Samen 7 dagen werken, vechten, vieren!' te lezen. Het is een verwijzing naar het nummer Zeven Dagen Lang van de Nederpopgroep Bots.

"De Brainport regio groeit hard", legt Brainport de redenen achter het maken van het unieke shirt uit. "Met steeds meer mensen uit alle hoeken van de wereld leven en werken we hier samen. Dat zorgt voor een enorme diversiteit en samenleven gaat niet altijd vanzelf."

"Het partnership Brainport Eindhoven & PSV lanceert een nieuwe campagne om de inwoners uit de regio meer met elkaar te verbinden. Want samen successen vieren brengt ons dichter bij elkaar. En dat mogen we vaker doen!"

"Het mooiste voorbeeld van samen vieren is het recente kampioenschap van PSV waar iedereen samen kwam en samen het succes vierde. Met deze campagne vragen we aandacht voor het onderwerp en geven we tips en suggesties om meer met elkaar in contact te komen."

"Want wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, het gevoel van samen vieren zorgt voor sterke verbinding en verbroedering", sluit Brainport Eindhoven het statement af.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
42
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
22
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
5
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
38
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties