Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan slaat opnieuw toe en haalt zevende versterking binnen

Laatste update:

Daarmee komen de totale zomerse uitgaven op 128 miljoen euro. Tot nu toe werden André Silva, Hakan Calhanoglu, Ricardo Rodríguez, Mateo Musacchio, Franck Kessié en Fabio Borini door AC Milan binnen gehengeld. Conti doorliep donderdag de medische keuring bij AC Milan en tekende vrijdag zijn contract. Atalanta en AC Milan waren het al een tijdje eens over de transfer van Conti, die op 11 juli waarschijnlijk voor het eerst op het trainingsveld verschijnt bij i Rossoneri.

De Italiaans jeugdinternational komt over van Atalanta, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Na huurperiodes bij Perugia en Virtus Lanciano debuteerde Conti in 2015 in het eerste elftal van de club. Afgelopen seizoen kwam de rechterverdediger tot 35 wedstrijden voor Atalanta, waarin hij maar liefst 8 keer scoorde en 5 keer als aangever fungeerde.

UFFICIALE! Andrea Conti mag zich speler van AC Milan noemen! De verdediger van Atalanta tekende vrijdag voor vijf jaar in het San Siro. #conti #acmilan #atalanta #calcio

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


Goede aanwinst voor AC Milan?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties