Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AC Milan versterkt middenveld met komst van Soualiho Meïté

Laatste update:

De geruchten gingen al een tijdje dat Meïté het middenveld van AC Milan zou komen versterken, maar Torino wilde in eerste instantie alleen meewerken als de Milanezen Rade Krunic de omgekeerde weg zouden laten gaan. Daar zag Milan echter geen heil in. Meïté doorliep de jeugdopleiding van AJ Auxerre, waar hij in 2011 zijn debuut in het profvoetbal maakte. De defensieve rechtspoot werd vervolgens ondergebracht bij Lille, dat een bedrag van anderhalf miljoen euro overmaakte naar Auxerre.

Meïté wist in Lille de hoge verwachtingen niet waar te maken en koos voor Zulte Waregem, waar hij uitgroeide tot een van de blikvangers. De Franse jeugdinternational werd vervolgens voor acht miljoen euro opgepikt door AS Monaco, maar dat bleek niet de beste stap in zijn carrière. Monaco leende hem uit aan Girondins de Bordeaux, waarna hij een half jaar later voor vijf jaar bij Torino tekende. Daar geldt Meïte al een aantal seizoenen als vaste waarde op het middenveld.

Verder lijkt AC Milan nog altijd op zoek naar een nieuwe spits. De club had zijn hoop gevestigd op Luka Jovic, die bij Real Madrid op een zijspoor is beland en de afgelopen maanden interesse genoot van verschillende clubs. De Serviër koos uiteindelijk voor een terugkeer bij Eintracht Frankfurt, waardoor AC Milan nu de mogelijkheden bekijkt om Mario Mandzukic aan te trekken, zo meldt Fabrizio Romano. De 34-jarige Kroaat zou in Milaan als back-up gaan dienen voor Zlatan Ibrahimovic. Eerder speelde Mandzukic in de Serie A voor Juventus, waar hij in 118 wedstrijden tot 31 treffers kwam. De spits is sinds juli transfervrij, toen hij vertrok bij het Qatarese Al-Duhail.

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
2
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties