Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Achtvoudig Oranje-international stopt al op 32-jarige leeftijd met profvoetbal

Laatste update:

Dit voorjaar liet Van Rhijn zich in de podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus van ESPN al uit over een mogelijk voetbalpensioen. "Op een gegeven moment kan je wel de beslissing maken: laat ik het betaald voetbal voor wat het is? Kijk, als het deze zomer niet lukt dan moet je ook wel je conclusies trekken", aldus de voormalig verdediger.

Van Rhijn gaf toen aan dat hij dacht dat hij voor bepaalde clubs in het betaald voetbal nog van meerwaarde kon zijn. "Maar het moet ook maar net passen. Er moeten maar net mensen zitten die dat ook zien zitten. Als dat niet is dan zal ik waarschijnlijk de stap maken richting de amateurs." De achtvoudig international had toen net een huis laten bouwen in Leiden, en wilde het liefst ergens in de buurt van die stad aan de slag.

Maar het vinden van een nieuwe club blijkt dus niet te zijn gelukt, waardoor Van Rhijn een punt achter zijn carrière heeft gezet. Eind 2011 maakte hij zijn debuut voor Ajax onder Frank de Boer. Uiteindelijk zou hij in alle competities 163 keer in actie komen voor de Amsterdammers. In de zomer van 2016 vertrok hij vervolgens naar Club Brugge, waarna ook AZ, sc Heerenveen, FC Emmen en Karlsruher SC nog op zijn cv kwamen te staan. Van 2012 tot en met 2014 kwam hij onder bondscoach Louis van Gaal bovendien acht keer in actie voor het Nederlands elftal.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
13
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
6
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
37
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties