Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO Den Haag verrast opnieuw met terugkeer zeer geliefde naam

Laatste update:

Derijck is zeker niet de eerste routinier die de gang naar het Bingoal Stadion maakt. ADO zet in de jacht op promotie duidelijk in op ervaren krachten en ging om die reden al in zee met Henk Veerman, Jort van der Sande, Nick Marsman en Alex Schalk.

Voor Derijck is een rol weggelegd als 'leider van de defensie', weet clubwatcher Jim van der Deijl. De ervaren kracht liet onlangs zijn contract ontbinden bij Zulte Waregem, waardoor hij transfervrij was op te pikken voor ADO. Hij tekent tot het einde van het seizoen.

"Met de komst van Timothy is ook de laatste linie waarvoor wij een versterking zochten ingevuld", aldus technisch directeur Joris Mathijsen. "Timothy kent de club als geen ander en past om die reden goed bij onze selectie en de fase waarin wij nu zitten."

Derijck is geen onbekende op de Nederlandse velden. De verdediger werd in 2005 door Feyenoord weggeplukt uit de jeugdopleiding van Anderlecht. De Rotterdammers verhuurden hem een jaar later aan NAC Breda, om hem in 2009 definitief de overstap te laten maken naar ADO.

In de Hofstad droeg Derijck tweeënhalf jaar het shirt van ADO Den Haag en kwam hij volledig tot bloei. De Belg ontwikkelde zich tot een solide centrale verdediger en groeide uit tot een van de kartrekkers in het elftal van John van den Brom.

In het seizoen 2010/11 werd Derijck aanvoerder en behaalde hij met ADO de voorrondes van de Europa League door de play-offs te winnen. Het leverde de mandekker in 2011 een transfer naar PSV op.

Ook in Eindhoven kon Derijck, ondanks hevige concurrentie van Wilfried Bouma en Marcelo, regelmatig rekenen op een basisplaats. Een onomstreden basisspeler werd hij echter nooit. In de twee jaar die hij in het Philips Stadion speelde wist PSV geen landskampioen te worden.

Derijck keerde daarop terug bij ADO en zou vervolgens in zijn geboorteland actief zijn bij Zulte Waregem, KAA Gent, KV Kortrijk en opnieuw Zulte Waregem. Bij laatstgenoemde club liet hij zijn contract dus onlangs ontbinden.

Meer nieuws

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
17
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
2
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
31
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties