Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO vindt opvolger Advocaat: 'Weet hoe het is om te werken met jonge talenten'

Laatste update:

Kalezic stond de laatst twee seizoenen aan het roer bij Jong FC Utrecht, waarmee hij afgelopen jaargang kansloos als hekkensluiter eindigde in de Keuken Kampioen Divisie. Bij het beloftenelftal van de Domstedelingen draait het vooral om de ontwikkeling van jonge spelers, waardoor hij de functie komend seizoen opnieuw had kunnen bekleden. Kalezic koos er echter voor om zijn nog één jaar lopende contract te laten ontbinden.

Bij ADO krijgt Kalezic de mogelijkheid zich weer te manifesteren als 'prestatiecoach'. Na een afwijzing van de clubloze Danny Buijs kwam hij in beeld. Technisch directeur Joris Mathijsen was op zoek naar een ervaren trainer en Kalezic voldoet aan de profielschets van de club. In het verleden wist hij met De Graafschap te promoveren naar de Eredivisie. Over de verdere invulling van de technische staf hoopt ADO snel meer duidelijkheid te geven.

"Darije is al meer dan veertien jaar actief als oefenmeester in het betaald voetbal, waarvan de afgelopen jaren in de Keuken Kampioen Divisie, dus brengt hij dus de nodige ervaring met zich mee", laat Mathijsen weten in een eerste reactie. "Hij heeft bewezen ploegen naar een hoger niveau te kunnen tillen. Daarnaast weet Darije als geen ander hoe het is om te werken met jonge talenten. We zijn ervan overtuigd dat hij daarom de geschikte man is voor deze klus."

ADO hoopt met Kalezic aan het roer op termijn weer terug te keren op het hoogste niveau in Nederland, al lijkt die ambitie momenteel ver weg. Afgelopen seizoen eindigden de Hagenezen onder leiding van Advocaat op de twaalfde plek in de Keuken Kampioen Divisie. ADO begint het seizoen met een uitwedstrijd bij De Graafschap, waarna een thuisduel met Roda JC volgt. Op vrijdag 11 augustus gaat de Keuken Kampioen Divisie van start.

Gaat ADO met Darije Kalezic weer meedoen om promotie naar de Eredivisie?

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
25
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties