Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat foetert na foutenfestival: 'Ik vraag me af of de spelers wel luisteren'

Laatste update:

"Als je zó aan een wedstrijd begint, als je binnen twee minuten al op achterstand komt, dan vraag ik me af of de spelers wel luisteren", foeterde Advocaat na afloop, in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Vooraf zeg ik nog zo: scherp zijn. Je weet immers dat PEC Zwolle scherp begint. En dan sta je al zo vroeg op achterstand. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren. Dat is gewoon gebrek aan scherpte."

Aan de 1-0 van Youness Mokhtar gingen drie fouten van Sparta-spelers vooraf. Tot overmaat van ramp was Sparta niet in staat om de nodige kansen op de 1-1 in een doelpunt om te zetten. "Deze wedstrijd hadden we nooit mogen verliezen. Maar dan moeten dat soort honderd procent-kansen er natuurlijk wel in." Het werd na rust alleen maar erger: doelman Jannik Huth speelde de bal in de voeten van Piotr Parzyszek, die dankbaar profiteerde en de eindstand op het scorebord zette.

Advocaat erkende dat hij 'een beetje' boos was. "De spelers willen er alles aan doen, daar twijfel ik niet aan. Maar tussen willen en kunnen zit een groot verschil. Sparta zal ook zien dat er na dit seizoen veel zal moeten gebeuren." Als hekkensluiter FC Twente zondagmiddag van VVV-Venlo wint, is Sparta de nieuwe nummer laatst van de Eredivisie. Advocaat vindt dat op Het Kasteel niet naar de concurrentie moet worden gekeken. "We moeten naar onszelf kijken. En als we niet genoeg punten pakken, dan weten we de consequenties."

-
Speelt Sparta Rotterdam komend seizoen nog in de Eredivisie?

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
53
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
11
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
4
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
6
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties