Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Advocaat gooit staf overhoop en neemt clubicoon mee naar De Kuip'

Laatste update:

De komst van de 72-jarige oefenmeester betekent het einde van Jean-Paul van Gastel, Denny Landzaat, Roy Makaay en Said Bakkati als assistenten bij het eerste elftal. Advocaat neemt zijn vaste rechterhand Cor Pot mee en heeft ook een plek voor clubicoon John de Wolf ingeruimd in zijn nieuwe staf. De oud-verdediger is momenteel eveneens werkzaam als trainer bij de amateurs van Spakenburg.

Van Gastel, Landzaat, Makaay en Bakkati vertrekken mogelijk niet definitief bij Feyenoord, aangezien er nog wordt gekeken of zij in een andere rol voor de club behouden kunnen worden. Laatstgenoemde kwam afgelopen zomer met Stam mee naar Rotterdam en zou goed binnen de spelersgroep liggen. Eerder werd echter al wel duidelijk dat hij zich het liefst solidair op wil stellen aan Stam, die maandag zijn vertrek aankondigde.

Advocaat vervangt Stam bij Feyenoord: 'Daarin is hij de beste'

Van Gastel is op zijn beurt al sinds 2011 werkzaam in de staf van het eerste elftal en wordt bij Feyenoord gezien als 'cultuurbewaker'. De oud-speler van de club, die daarvoor zes jaar werkzaam was in de jeugdopleiding, liet zich naar verluidt onder Stam echter 'niet of nauwelijks gelden', zo voegt het Algemeen Dagblad toe. Hij zal daarom niet eenzelfde rol vervullen onder Advocaat.

Voor de nieuwe trainer wordt zijn dienstverband bij Feyenoord zijn derde interim-klus in de afgelopen jaren nadat hij eerder al in het seizoen instapte bij Sparta Rotterdam en FC Utrecht. Advocaat is bovendien geen onbekende in De Kuip, aangezien hij in 2016 al eens bij de club werkzaam was als adviseur van Giovanni van Bronckhorst. De verwachting is dat hij donderdag al zijn eerste training zal leiden.

Denk jij dat Feyenoord de juiste keuze maakt met de aanstelling van Dick Advocaat?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
7
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
139

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties