Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afwezigheid van Ajax-talent veelzeggend: 'Je kunt De Toekomst wel opdoeken'

Laatste update:

Waar het seizoen bij AZ tot dusver goed verloopt, is het bij Ajax crisis. Been ziet een opmerkelijk verschil tussen de Alkmaarders en Amsterdammers: de jeugd krijgt bij AZ wel de kans. De analist noemt het aantrekken van miljoenenaankoop Sivert Mannsverk als voorbeeld. "Eigenlijk kun je De Toekomst wel opdoeken, want een jongen als Silvano Vos komt op de manier hoe het nu gaat eigenlijk nooit in aanmerking voor Ajax 1." Vos kwam dit seizoen nog niet in actie voor Ajax en zat in het dramatisch verlopen uitduel met FC Twente (3-1 nederlaag) niet eens bij de selectie van Maurice Steijn.

Been denkt dat Vos bij een club als AZ wel de kans zou hebben gekregen. De Amsterdamse controleur verlengde zijn contract in de Johan Cruijff ArenA dit jaar tot medio 2028, een keuze waar hij achteraf gezien spijt van lijkt te hebben. Zijn belangenbehartiger Nathan van Kooperen liet na de geruchten over de interesse van Ajax in Mannsverk zijn onvrede blijken via X. "Ajax opleidingsclub -> koopclub", schreef hij, begeleid door een groen vinkje. Ook middenvelder Gabriel Misehouy liet al meerdere keren publiekelijk zien teleurgesteld te zijn.

AZ had meer kunnen investeren
Hoewel AZ foutloos is gestart aan het Eredivisie-seizoen, had de club volgens analist Marciano Vink meer kunnen doen om zich echt tussen de titelkandidaten te melden. "Ze hebben nu een wereldstart en een oké ploeg, maar als je uiteindelijk iedere keer afhaakt, zou ik aan de voorkant van een seizoen misschien wat meer risico nemen. Er zijn nu twee directe Champions League-tickets te verdelen. Als er nu iets met Pavlidis zou gebeuren, wat dan?" AZ kocht deze zomer voor 13,7 miljoen in, terwijl de verkoop van een aantal sleutelspelers de club maar liefst 58,9 miljoen euro opleverde.

Meer nieuws

Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
2
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
39
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
16
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
4
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties