Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afwijzing voor Erik ten Hag en Manchester United verschijnt op Instagram

Laatste update:

De 32-jarige doelman maakte de interesse van the Mancunians en zijn reactie daarop via Instagram bekend. "Beste fans, de afgelopen dagen is er veel geschreven over interesse van Manchester United", schrijft Trapp. "Het is inderdaad waar dat ze me willen hebben. Het is een club met wereldwijde uitstraling en ik hoop dat jullie begrijpen dat ik daar over na heb moeten denken, maar gisteren (woensdag, red.) heb ik ze gezegd dat ik voor Eintracht heb gekozen."

Ondanks dat de formatie uit Frankfurt na drie duels in de Bundesliga pas op twee punten staat, wil Trapp graag blijven. "Bij deze club heb ik dingen meegemaakt die ik nooit meer ga vergeten. We schreven samen geschiedenis (vorig seizoen won Eintracht de Europa League, red.) en hebben dit seizoen weliswaar een wisselvallige start beleefd, maar ik heb een heel groot vertrouwen in onze ploeg. Jullie Kevin."

De zesvoudig international van Duitsland speelde tussen 2012 en 2015 ook al voor Frankfurt en maakte daarna de overstap naar Paris Saint-Germain. De Franse topclub bleek echter net iets te hoog gegrepen voor Trapp, die na een verhuur in het seizoen 2018/19 aan zijn oude club definitief terugkeerde in Frankfurt. In mei van dit jaar speelde hij een cruciale rol in de finale van de Europa League tegen Rangers door de beslissende strafschop van Aaron Ramsey te keren.

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
12
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties