Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax heeft optie minder na activeren transferclausule van 8 miljoen euro'

Laatste update:

Schwolow, in mei eveneens in verband gebracht met Benfica, kwam volgens Kicker in mei voor het eerst in beeld bij de technische leiding van Ajax. Vooral de vermeende transfersclausule van slechts acht miljoen euro in het tot 2022 lopende contract van de doelman sprong in het oog. Sindsdien is de interesse van Ajax echter behoorlijk geluwd. Het lijkt er nu dus op dat Schalke 04 aan het langste eind trekt. Naar verluidt mag de club uit Gelsenkirchen de transfersom van acht miljoen euro vanwege de coronacrisis in termijnen over maken richting Freiburg.

Vraagtekens over doelwit van Ajax: 'Onana is zeker een betere doelman'

Ajax zoekt naar een opvolger van André Onana. Over Alexander Schwolow zijn echter twijfels in Duitsland.Lees artikel

De 28-jarige sluitpost had eerder al de overstap kunnen maken naar Borussia Dortmund of RB Leipzig. Schwolow voelde er echter niets voor om bij een van deze clubs op de bank terecht te komen. Bij Schalke 04 wordt hij gezien als de opvolger van Alexander Nübel, die bij Bayern München de concurrentiestrijd aangaat met Manuel Neuer. Bij Freiburg krijgt tweede doelman Mark Flekken de kans zich te bewijzen, terwijl BILD meldt dat de onlangs bij Karlsruher SC vertrokken Benjamin Uphoff in beeld is om transfervrij te worden aangetrokken.

Ajax onderneemt ondertussen een serieuze en 'verrassende' poging om het contract van Onana te verlengen, zo meldde De Telegraaf afgelopen maandag. De doelman uit Kameroen kan zijn tot 2022 lopende contract met een jaar verlengen, met daarnaast een flinke salarisverhoging. Onana, onder meer gelinkt aan Chelsea, wil samen met zijn zaakwaarnemer Albert Botines echter de ontwikkelingen op de transfermarkt afwachten.

Zie jij André Onana volgend jaar nog bij Ajax spelen?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties