Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax houdt ongeacht resultaat tegen Marseille hoop op Europese overwintering

Laatste update:

Nordin Amrabat stond in de basis aan de kant van AEK, terwijl bij Brighton twee Nederlanders aan het duel begonnen: doelman Bart Verbruggen en rechtsback Joël Veltman. De geschorste Jan Paul van Hecke ontbrak in de selectie van de bezoekers.

Brighton begon prima aan het duel, en op aangeven van Kaoru Mitoma zag Evan Ferguson zijn lage schot gekeerd worden door doelman Cican Stankovic. Daarna was het vooral AEK dat in het restant van de eerste helft de grootste mogelijkheden kreeg.

Zo werd een schot van Mijat Gacinovic geblokt door Lewis Dunk, en bracht Verbruggen vervolgens redding op een schot van Orbelín Pineda. De grootste kans diende zich echter vlak voor rust aan: Steven Zuber raakte de buitenkant van de paal, waarna de kopbal van Gacinovic over ging.

Na de rust was de eerste kans voor AEK, maar Verbruggen bracht redding op een schot van Gacinovic. Daarna ging de bal aan de andere kant van het veld plotseling op de penaltystip.

Damian Szymanski beging een overtreding in zijn eigen strafschopgebied op Pedro, en na inmenging van de VAR besloot de scheidsrechter de bal op de stip te leggen. Pedro pakte het buitenkansje vanaf elf meter zelf uit: 0-1 voor Brighton.

Tot overmaat van ramp moesten de Grieken tien minuten later verder met tien man, toen Gacinovic zijn tweede gele kaart kreeg. Hij mist dus het duel met Ajax in Amsterdam over twee weken. AEK was vervolgens niet meer bij machte om de gelijkmaker te produceren. Voor Ajax blijft de opdracht donderdagavond ondertussen hetzelfde: er moet gewonnen worden van Marseille om hoop te houden op overwintering in de Europa League. Als de Amsterdammers verliezen of gelijkspelen, is de ontmoeting met AEK over twee weken cruciaal voor een plek in de Conference League.

Europa League
AEK Athene
0 - 1
Brighton & Hove Albion

Meer nieuws

Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
7
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
28
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
16
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties