Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor

Laatste update:

"Na een goed seizoen gedraaid te hebben, heb ik het helaas niet in goede gezondheid kunnen afsluiten. Wat begon als pijntje in de rug, is na onderzoek gebleken als een zeldzame, goedaardige tumor in mijn onderrug", zo schrijft Ould-Chikh op zijn Instagram.

"Inmiddels heb ik een geslaagde operatie achter de rug en is de tumor volledig verwijderd. Voor nu focus ik mij op mijn herstel, zodat ik weer kan aansluiten in de voorbereiding van het nieuwe seizoen en in augustus zien jullie mij weer knallen op het veld! Tot snel, Bilal."

Onder het Instagram-bericht spreken meerdere voetballers hun steun uit. Steven Bergwijn schrijft 'Sterkte broeder' en Ralf Seuntjens, die zelf de vreselijke ziekte overwon, zegt 'Sterkte topper'.

Ould-Chikh ontbrak sinds eind maart in de selectie van Volendam. Op 17 maart maakte hij zijn laatste minuten voor zijn club in de wedstrijd tegen AZ (0-4 verlies).

Volendam degradeerde vorige week na de 1-4 thuisnederlaag tegen Ajax definitief uit de Eredivisie. Volgend seizoen zal Ould-Chikh met Volendam dus te bewonderen zijn in de Keuken Kampioen Divisie, waar zijn broer Walid Ould-Chikh dit seizoen indruk maakte in het shirt van Roda JC, dat nog via de nacompetitie promotie zal proberen af te dwingen.

Bilal Ould-Chikh maakte dit seizoen in de Eredivisie een sterke indruk. In 25 optredens in de competitie was de vleugelaanvaller goed voor twee treffers en zeven assists.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bilal Ould-Chikh (@b.ouldchikh)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
0
Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
11
Robin van Persie wil zakendoen met PSV: vertrek in aantocht
2
'Theo Hernández verlaat AC Milan voor andere absolute Europese grootmacht'
8
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
13
CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties