Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal-icoon richt zich in titelstrijd op Tottenham en doet enorme belofte

Laatste update:

De ploeg van manager Mikel Arteta gaat door de nipte overwinning op bezoek bij Manchester United weer aan kop in de Premier League. Manchester City heeft echter wel een duel minder gespeeld. The Citizens spelen nog twee competitieduels, Arsenal slechts één.

Manchester City speelt komende dinsdag een uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur, waarna zondag nog een thuisduel met West Ham United op het programma staat.

Arsenal moet hopen op puntverlies van de ploeg van manager Pep Guardiola. De eerste mogelijkheid dient zich uitgerekend aan tegen Tottenham, dat zelf nog een kleine kans heeft om zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League.

Merson, die in totaal 397 officiële duels voor Arsenal speelde, heeft weinig vertrouwen in hulp van de Spurs. Als de aartsrivaal Arsenal deze week toch de helpende hand toesteekt in de Engelse titelstrijd, dan is oud-prof bereid een tattoo van Tottenham te nemen.

"Arsenal zal waarschijnlijk als tweede eindigen", zei Merson zondag als analist bij Sky Sports. "Als je erop vertrouwt dat Tottenham een voetbalwedstrijd wint of gelijkspeelt... Ja, dat gaat niet gebeuren. Als ze winnen, laat ik een Tottenham-tatoeage zetten. Op een plek zetten waar je het niet kunt zien!", zei hij met een knipoog.

Arsenal scheef met de overwinning op Manchester United historie. Het was de 27ste zege in het huidige Premier League-seizoen, het hoogste aantal ooit in de clubgeschiedenis. Of het voldoende gaat zijn voor de landstitel moet komende week blijken. De Londenaren treden zondag in de laatste speelronde in het Emirates Stadium aan tegen Everton, dat als nummer vijftien nergens meer voor speelt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Francesco Farioli komt met eerste reactie op aanstelling als hoofdcoach Ajax
4
Akkoord met Nice bereikt: Ajax vindt in Farioli gewenste nieuwe hoofdtrainer
36
El Ahmadi: 'Ik sprak hem. Geweldig, maar clubs willen hem niet door leeftijd'
2
Lucas Paquetá officieel aangeklaagd door FA; Braziliaan 'verrast en van streek'
6
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
5
Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties