Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax moet rekening houden met 'Odysaves': 'Hij is erg belangrijk tot nu toe'

Laatste update:

Quaresma zag Benfica na de 0-2 nederlaag tegen Bayern met 2-3 bij AEK Athene winnen. "Ik neem aan dat Ajax daar ook gaat winnen." De dubbele confrontatie tussen Ajax en Benfica zou weleens beslissend kunnen zijn voor de tweede plaats in de groep achter Bayern, al oogt de Duitse favoriet kwetsbaar op dit moment. Quaresma denkt dat trainer Rui Vitoria zijn team voorzichtig zal laten spelen tegen Ajax. "Rustig afwachten en dan misschien in een counter toeslaan. Een remise zou een goed resultaat zijn. En dan thuis winnen."

Benfica is na zeven speelronden in de Primeira Liga gedeeld koploper met Sporting Braga, op twee punten gevolgd door FC Porto. Quaresma is lovend over de van Panathinaikos overgenomen Duits-Griekse doelman Odisseas Vlachodimos, die inmiddels door het leven gaat als Odysaves. "Een nog jonge, maar erg goede keeper. Hij is erg belangrijk tot nu toe." Ook linksback Alex Grimaldo en centrumverdediger Rubén Dias zijn belangrijk, al ontbreekt laatstgenoemde dinsdagavond door een rode kaart.

In de ogen van Quaresma is Eduardo Salvio de gevaarlijkste speler van Benfica. Onduidelijk is of de Braziliaanse spits Jonás, goed voor 123 goals namens Benfica, een rol van betekenis kan spelen. "Hij is 35 jaar, maar nog steeds de beste aanvaller. Vorig jaar was hij de topscorer van de Liga met 34 doelpunten, maar hij is nu aan het terugkomen van een rugblessure waarvan hij al sinds het begin van de competitie last heeft."

Stan Valckx, technisch manager van VVV, volgt het Portugese voetbal als oud-speler van Sporting Portugal, nog nauwgezet. Hij weet dat Benfica vorig seizoen in een poule met Manchester United, CSKA Moskou en FC Basel geen enkel punt pakte én de landstitel aan FC Porto moest laten. "Maar denk maar niet dat Ajax 'even' wint. Ik ben vooral benieuwd naar de botsing van stijlen. Benfica is echt een 'resultaatploeg'. Aantrekkelijk voetbal? Totaal oninteressant in Portugal", verzekert de oud-verdediger in het Algemeen Dagblad.

-
Wie gaat hoger eindigen in de groepsfase?

Meer nieuws

'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
7
Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
7
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
28
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
128
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties