Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steven Berghuis doet hartverwarmende belofte aan zieke Ajax-fan

Laatste update:

De fan wil graag dat Berghuis zijn volgende gemaakte doelpunt viert met een 'griddy', een dansje dat op sociale media viraal ging en zich al vlug vertaalde naar de sportwereld. ESPN deelt de vertederende beelden.

"De volgende keer dat je scoort, of je dan een celebration wil doen voor mij", vraagt de fan liefkozend aan de vleugelaanvaller. Dat wil Berghuis uiteraard wel. "Wat voor celebration?", vraagt hij.

"De griddy!", antwoordt de fan overtuigd. "Maar die is wel echt moeilijk, hè!", lacht Berghuis, voordat hij met een demonstrerend dansje vraagt of dat volstaat. Dat doet het. "Dan ga ik die thuis oefenen en als ik scoor doe ik hem. Beloofd, afgesproken!", fleurt hij de dag van de fan op.

John van 't Schip


Voor John van 't Schip was een mooie, maar confronterende dag, zo bekent hij tegenover ESPN. "Voor mij is het best wel een ding. Ik ben voor het eerst terug in het Amsterdam Medisch Centrum (AMC) sinds mijn vrouw overleden is. Ik ben hier ook twee weken geweest op een andere afdeling. Ook daar heb ik gemerkt hoe belangrijk het is dat er mensen zijn die geloven, je hoop geven of er gewoon zijn. Waar je je verhaal aan kwijt kan."

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
147
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
25
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
18
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties