Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hartman zag belangrijke rol voor hemzelf weggelegd in Nederlands elftal op EK

Laatste update:

Hartman raakte in het thuisduel met FC Utrecht (4-2) zwaargeblesseerd aan zijn knie. Derhalve miste hij het slotstuk van het seizoen en moet hij dus ook het EK aan zich voorbij laten gaan.

Toch gaat het 'naar omstandigheden goed' met Hartman, zo glimlacht de vleugelverdediger. "Ik had even nodig om er eroverheen te komen, maar nu heb ik het geaccepteerd en gaan we weer door."

"Ik heb het voornamelijk moeilijk op wedstrijddagen", erkent de linkspoot. "En ik denk zeker ook dadelijk met het EK dat het wel even slikken zal zijn, want ik denk dat ik een goede kans had om daar te staan."

Hartman denkt niet alleen dat hij in de selectie had gezeten van bondscoach Ronald Koeman, maar dat hij ook aan de aftrap was verschenen in Duitsland.

"Ik was sowieso meegegaan en ik denk stiekem ook wel dat ik gespeeld had als wingback", aldus Hartman. "Ik denk dat ik goed had gepast in het systeem dat we daar spelen. Dat heb ik denk ik ook wel laten zien bij Oranje."

"Dus dat is balen", vervolgt de back, die ondanks zijn blessure wel gewoon voor de tv gekluisterd gaat zitten. "Ik hoop dat ze het goed gaan doen, het is gewoon mijn team en ik heb eraan bijgedragen dat we het EK gehaald hebben. Dus ik ga zeker kijken."

Meer nieuws

Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met beoogde coach Brian Priske
9
Twee zeker lijkende basisspelers van Oranje komen niet in actie tegen Canada
6
Bellingham heeft bijzonder verzoek voor Mourinho, die licht ongemakkelijk wordt
7
Real Madrid rondt komst Kylian Mbappé daags na Champions League-zege af
69
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Jong durft niet te zeggen of hij met Nederlands elftal eerste EK-duel speelt
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties