Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur

Laatste update:

Arsenal begon aan de laatste speeldag van de Premier League als absolute underdog voor de landstitel. De Londenaren moesten zelf winnen van Everton en hopen dat Manchester City een misstap zou begaan tegen West Ham United.

De start van Arsenal was stroef te noemen. Toch kregen the Gunners na een kwartier de eerste grote kans van de wedstrijd. Gabriel Martinelli poortte zijn tegenstander maar stuitte vervolgens in vrije positie op een hand van keeper Jordan Pickford.

Na een half uur dreigde Everton op voorsprong te komen. Dominic Calvert-Lewin schoot de bal echter op de paal en was ook in de rebound niet scherp. Die eindigde in het zijnet. Een prachtige vrije trap van Idrissa Gueye leverde Everton in de veertigste minuut alsnog de voorsprong op: 1-0.

Arsenal sloeg nog voor rust terug. Martin Ødegaard haalde knap de achterlijn en behield het overzicht met een perfecte lage voorzet op Takehiro Tomiyasu, die binnenschoot: 1-1.

Na rust joeg Arsenal door op een winnende treffer, maar tegen het sterk gegroepeerde Everton was het lastig voor de Londenaren om openingen te vinden. Na een uur spelen moest Gabriel zich met een schouderblessure laten vervangen. Even later kopte Kai Havertz de bal op aangeven van Martinelli op de lat.

Ook na de invalbeurt van Timber, in de 69ste minuut, bleef de druk op het doel van Everton groot. Invaller Emile Smith Rowe kwam via een volley in de 82ste minuut heel dicht bij de waarschijnlijk winnende treffer. De invaller raakte via een stuit de lat.

Een minuut voor tijd kwam Arsenal via nota bene een counter alsnog aan de leiding. Ødegaard stuitte na een onderschepping door Gabriel Jesus een-op-een op Pickford, maar Havertz stond toevalligerwijs op de goede plek voor een intikker: 2-1.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Braziliaans toptalent vertrekt voor 30 miljoen euro naar de Premier League
0
Bayern wil Leverkusen beroven van sterkhouder en bereikt persoonlijk akkoord
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Toptalent bereikt geen akkoord met Ajax en staat voor transfer naar PSV'
36
Manchester United en Ten Hag laten droom van Alejandro Garnacho uiteenspatten
6
'Erik ten Hag moet vrezen voor vertrek van Manchester United-captain Fernandes'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties