Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Almere City strikt aanvaller die vorig jaar nog 2,7 miljoen euro opleverde

Laatste update:

Almere maakt de transfer wereldkundig middels een fraai filmpje met een Frans tintje, dat is opgenomen bij Restaurant BOUTIQ op de Grote Markt in Almere Centrum. De club omschrijft Cathline als een veelzijdige aanvaller die zowel op de linker- als rechterflank goed uit de voeten kan. Cathline speelde in totaal acht jeugdinterlands voor Frankrijk Onder 20, waarin hij twee treffers liet noteren.

Technisch manager Johan Hansma laat weten tevreden te zijn over zijn aanwinst. "Yoann is een snelle, wendbare buitenspeler met diepte en creativiteit. De komst van Yoann biedt ons meerdere aanvallende mogelijkheden." Cathline brak in het seizoen 2021/22 door bij Guingamp, waarna hij vorige zomer werd overgenomen door Lorient. In zijn eerste seizoen voor die club kwam de rechtspoot 1.325 speelminuten in actie. Cathline gaat nu vlieguren maken in het Yanmar Stadion.

Bij Almere gaat Cathline concurreren met buitenspelers Anthony Limbombe, Faiz Mattoir, Rajiv van La Parra en Bradly van Hoeven. De promovendus is onder leiding van trainer Alex Pastoor slecht begonnen aan het nieuwe seizoen. In de eerste thuiswedstrijd vorige week ging Almere met 1-4 onderuit tegen FC Twente, terwijl afgelopen weekend Fortuna Sittard met 2-1 te sterk was. Komend weekend reizen de Almeerders af naar Rotterdam-Zuid, waar een duel in De Kuip met landskampioen Feyenoord wacht.

Speelt Almere City volgend jaar nog in de Eredivisie?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
69
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties