Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als ik in Utrecht was gebleven en geblesseerd was geraakt, had ik niks gehad'

Laatste update:

"Clubs informeren voortdurend naar me. Ik heb dat bewust afgehouden, omdat ik eerst volledig fysiek in orde wil zijn", legt hij uit in gesprek met de Limburger. "Ik wil niet ergens tekenen en het dan weer mis zien gaan. Dan raak ik heel gefrustreerd. Ik ben nu bezig op de loopband. Het gaat op en neer, dat is heel moeilijk. Soms loop ik vier keer vier minuten. Een dag erna vier keer zes, dan is dat te veel en word ik teruggeworpen" vervolgt hij zijn verhaal.

Wanneer hij precies zijn rentree kan maken weet Boymans nog niet. De spits gaat ervan uit dat hij langzaam naar volledige fitheid toe zal groeien: "Ik kan over twee maanden fit zijn, het kan ook drie maanden zijn", maakt hij duidelijk. De aanvalsleider stond in het verleden ook al twee jaar onder contract bij FC Utrecht en verliet de Galgenwaard destijds voor een niet helemaal geslaagd avontuur bij Al-Shabab.

Spijt van zijn periode in de Verenigde Arabische Emiraten heeft hij echter niet: "De top drie van Nederland zat niet op mij te wachten. Of ik had een heel seizoen eerste spits in Utrecht moeten zijn. Ik had daar twintig goals kunnen maken. Maar ik ken mijn lichaam, ik ben blessuregevoelig. Al-Shabab betekende een verviervoudiging van mijn salaris en een buitenlands avontuur. Als ik in Utrecht was gebleven en geblesseerd was geraakt, had ik niks gehad. Het was gewoon een risicoanalyse", sluit hij af.

Denk jij dat we Ruud Boymans dit seizoen nog terugzien in de Eredivisie?

Meer nieuws

Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
19
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties