Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je Streppel zo ziet denk je: kijk nou uit dat je ogen er niet uit vallen'

Laatste update:

"Als hij roept: 'Ik wil emotie zien', weet je hoe laat het is. Dan moet je er niet van opkijken dat hij voor je in het gras begint te rollen", lacht Braber in gesprek met Voetbal International. "En als je hem dan ziet met die verbeten blik en priemende ogen, denk je echt: kijk nou uit dat je ogen er niet uit vallen."

Volgens Braber kan Streppel 'als een dorpsgek tekeergaan'. De gedrevenheid van de oefenmeester kent volgens Braber geen grenzen, maar desondanks blijft het leuk om onder de coach te werken. Streppel weet precies hoe ver hij kan gaan, verzekert Braber in gesprek met het weekblad.

Gaat Jurgen Streppel het goed doen bij sc Heerenveen?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties