Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als Marc Overmars dat bedrag betaalt, is dat het juiste bedrag'

Laatste update:

Ogararu en Petre Marin, de vader van Razvan, speelden in het verleden samen voor Steaua Boekarest. Hij leerde diens zoon kennen toen de kersverse aankoop van Ajax zeven jaar was. "Razvan kwam altijd naar de training. Daarna speelden we met hem", vertelt Ogararu in gesprek met Ajax Showtime. De 22-jarige Marin tekent in de Johan Cruijff ArenA een contract voor vijf jaar. De Roemeens Voetballer van het Jaar sluit vanaf komend seizoen aan bij de selectie van trainer Erik ten Hag.

"Het is geweldig dat hij voor Ajax gaat spelen, maar ik ben ook blij dat een speler afkomstig uit de jeugdopleiding van Viitorul Constanta nu zo'n club heeft weten te bereiken", vervolgt de voormalig verdediger, die weet dat zijn landgenoot is vergeleken met spelers als Frenkie de Jong en Steven Gerrard. "De Jong en Gerrard zijn wel heel andere types, haha. Marin heeft zijn eigen stijl, iedere speler is anders."

"Als je het dan toch moet vergelijken, is hij wel meer een type Gerrard." Marin is de op twee na duurste aankoop ooit voor Ajax. De Amsterdammers betaalden alleen meer voor Miralem Sulejmani (16,25 miljoen euro aan sc Heerenveen) en Daley Blind (16 miljoen aan Manchester United). "Ajax heeft iemand die erg goed is met getallen: Marc Overmars. Als hij dat betaalt, is dat het juiste bedrag", verzekert Ogararu.

"Ik ben er zeker van dat ze hem goed op waarde hebben geschat voordat ze het geld hebben uitgegeven." Ogararu denkt dat Ajax niet het plafond voor Marin is. "Daar ben ik zeker van. Maar het belangrijkste voor nu is dat hij bij Ajax getekend heeft. Het is nu ook nog wat te vroeg om daarover te praten en te denken."

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
9
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
21
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
247
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties