Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

André Onana is woest en zoekt directe confrontatie met Samuel Eto'o

Laatste update:

Kameroen is er na een bizarre slotfase in geslaagd zich bij de laatste zestien van de Afrika Cup te voegen. De ploeg stond tot de 87ste minuut met 2-1 achter tegen Gambia, maar won met 2-3. Feyenoorder Yankuba Minteh, international van Gambia, kan daardoor snel weer in Rotterdam worden verwacht.

Onana zat de hele wedstrijd op de bank bij Kameroen, maar zijn reserverol heeft hij niet zomaar geaccepteerd. Op het moment dat bondscoach Rigobert Song de basiself maakte, is hij boos naar Eto'o gerend.

Eto'o wordt door Onana verantwoordelijk gehouden voor de keuze van de bondscoach, al weet Sports News Africa dat Song toch echt zelf het besluit heeft genomen.

De voormalig topspits was niet onder de indruk van de confrontatie die de doelman onmiddellijk zocht en dus besloot Eto'o helemaal niet te reageren. Het negeren van Eto'o leidde volgens de berichtgeving tot nog meer woede bij Onana, al ging hij niet over tot fysiek geweld.

De beslissing van Song is naar verluidt gebaseerd op een teamvergadering, waarin de meerderheid van de spelersgroep aan zou hebben gegeven liever Ondoa op doel te hebben dan Onana.

Het is niet voor het eerst dat het onrustig is rond Onana bij de nationale ploeg, want in 2017 gaf hij al aan nooit meer voor Kameroen te willen uitkomen. Later is hij dus teruggekomen op dat besluit.

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
0
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
1
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
27
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
16
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties