Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Antony slaat in interview terug naar clubiconen Manchester United

Laatste update:

Antony werd in september van dit jaar door zijn ex-vriendin Gabriella Cavallin beschuldigd van mishandeling en aanranding. United hield hem vervolgens negentien dagen buiten de selectie. De rechtsbuiten ontkende alle aantijgingen, waarna hij zijn rentree bij the Red Devils maakte.

Op het veld heeft Antony dit seizoen het verschil voor United en manager Erik ten Hag nog niet weten te maken. Hij worstelt al maandenlang met zijn vorm en was deze jaargang zelfs nog bij geen enkel doelpunt betrokken.

Antony, die in de zomer van 2022 voor minimaal 95 miljoen euro overkwam van Ajax, had meer steun verwacht van clubiconen als Rio Ferdinand, Gary Neville en Paul Scholes, die zich recent allemaal kritisch over de buitenspeler uitlieten.

In gesprek met fankanaal The United Stand slaat Antony nu terug. "Zij, en andere mensen in de media, beïnvloeden duizenden fans met hun onredelijke kritiek, zelfs als ik niet speel. Ik heb ze nog nooit opbouwende kritiek zien geven waar ik beter van word."

"Geen van hen heeft me ooit een bericht gestuurd om te vragen hoe ik me voel, zeker nu ik door een turbulente periode ga. Ik zou wel willen weten hoe deze mensen die de oneerlijke en schadelijke kritiek uiten dat in mijn plaats zouden ervaren."

Ook heeft de Braziliaan geen goed woord over voor de mensen die hem proberen zwart te maken. "De digitale schandpaal ruïneert levens, contexten worden buiten beschouwing gelaten en de waarheid doet er niet meer toe."

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties