Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arjen Robben in gesprek met FC Groningen over een terugkeer bij de club

Laatste update:

De 39-jarige Robben was dit seizoen regelmatig aandachtig toeschouwer bij FC Groningen, dat is gedegradeerd naar de Keuken Kampioen Divisie. De 96-voudig international van Oranje verraste in de zomer van 2020 door als speler terug te keren bij de Trots van het Noorden, maar door blessureleed werd dat niet wat Robben ervan verwacht had. De oud-aanvaller kan nu in een andere rol ook van waarde zijn voor de club waar hij zijn rijke carrière begon.

"De eventuele terugkeer van Robben kan niet los worden gezien van het feit dat zijn zoons Kai en Luka volgend seizoen aansluiten bij de jeugdopleiding van FC Groningen. De tienjarige Kai gaat in de Onder-12 spelen en de veertienjarige Luka in de Onder-16", schrijft RTV Noord. Robben stond afgelopen seizoen voor de groep bij Be Quick Onder-15, waar ook zijn zoons speelden. Eerder deze week meldde het Duitse Kicker nog dat naam van Robben zou zijn gevallen bij Bayern München in de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur.

Hasan Salihamidzic en algemeen directeur Oliver Kahn werden afgelopen zaterdag een uur na het behalen van het kampioenschap van Bayern ontslagen. Naast de naam van Robben zou ook die van Bastian Schweinsteiger zijn gevallen als mogelijke nieuwe technische man. Christian Dreesen werd zaterdag al aangesteld als nieuwe algemeen directeur, terwijl zondagavond bekend werd dat Max Eberl in beeld is voor de technische positie.

De voormalig speler van Bayern is momenteel werkzaam als sportief directeur voor RB Leipzig en leverde in die hoedanigheid eerder ook al veertien jaar lang goed werk bij Borussia Mönchengladbach. Eberl heeft echter wel nog een contract bij Leipzig dat doorloopt tot medio 2026 en dus moet er onderhandeld worden over een overstap. Er zou al contact zijn geweest tussen beide partijen.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties