Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arjen Robben keert officieel terug bij zijn geliefde FC Groningen

Laatste update:

Robben is een kind van de club en nadat hij zijn spelerscarrière daar begon, besloot hij daar ook zijn imposante loopbaan te beëindigen. Robben is zeer regelmatig toeschouwer in de Euroborg, al kwam het nog niet tot een officiële functie bij de club nadat hij zijn kicksen aan de wilgen hing. Daar is nu dus verandering in gekomen. Robben heeft met de KNVB een traject afgesproken over het mogelijk behalen van zijn trainersdiploma's. De 96-voudig international van het Nederlands elftal begint hiervoor aan de cursus UEFA-B.

Onderdeel van die cursus is een stageperiode bij zijn liefde FC Groningen. Daar zal de 39-jarige Bedummer twee dagen per week aanwezig zijn bij diverse teams uit de jeugdopleiding. Met name bij de Onder 18 zal Robben zijn gezicht laten zien. Dat team wordt getraind door Melchior Schoenmakers, voormalig ploeggenoot van Robben. Laatstgenoemde spreekt van een 'ontdekkingsfase'. "Ik wil me nog niet vastpinnen door te zeggen: 'Dit is het!' Ik wil vooral ontdekken en kijken of ik dit over een jaar nog steeds heel leuk vind en of het bij me past."

"Ik ga sowieso twee dagen in de week meelopen", vervolgt Robben. "Met name bij de Onder 18 met Melchior en daarnaast incidenteel bij een ander team. In ieder geval twee dagen vast in de week. Mocht er vanaf mijn kant of die van FC Groningen besloten worden om er een dag extra bij te doen, zou dat kunnen. Maar in principe doen we het op deze manier. Daarnaast zal ik ook de cursus moeten doen, dus mijn dagen zijn wel ingepland." Of Robben zich ook gaat melden bij het eerste elftal, is nog onzeker. "Dat weet ik niet. We maken steeds een planning. We gaan steeds weer na een maand bij elkaar zitten om een planning voor elke maand te maken. Het zou een keertje kunnen, maar er ligt nu niets concreets op tafel."

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
24
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
2
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties