Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gijp snapt niks van aanstelling Lodeweges en oppert 102-voudig international

Laatste update:

Hulshoff is al jarenlang de trouwe assistent van Arne Slot en is sinds 2023 ook assistent trainer bij het Nederlands elftal. De huidig Feyenoord-trainer lijkt naar Liverpool te vertrekken en zijn assistent zal hem volgen, waardoor er een plekje vrijkomt bij Oranje.

Dat gat wordt dus gevuld door Lodeweges, tot grote verbazing van Van der Gijp. "Ik sloeg vanochtend de krant open en toen las ik dat Ronald Koeman Dwight Lodeweges meeneemt als assistent", begint de oud-prof zijn relaas in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

"Dwight Lodeweges... Dan denk ik bij mezelf: neem nou lekker Van Persie mee, of neem Van Nistelrooij mee. Maakt niet uit, maar Dwight Lodeweges...", zegt Van der Gijp vol onbegrip.

Wim Kieft denkt wel te weten waarom Koeman voor Lodeweges kiest. "Die vult Koeman waarschijnlijk aan", aldus de oud-spits. "Nee, natuurlijk vult-ie hem niet aan", reageert Gijp.

Ook de andere assistent van Koeman komt ter sprake: zijn broer Erwin. "Dat spreekt voor die jongens toch veel meer aan", denkt Kieft. "Hij was mee naar het EK van 1988, die loopt er een beetje bij en neem je serieuzer dan Dwight Lodeweges, denk ik."

Met de komst van Lodeweges, ziet de staf van Oranje voor het EK 2024 er nu als volgt uit:
Ronald Koeman (bondscoach), Erwin Koeman, Dwight Lodeweges en Michael Reiziger (assistent-bondscoach), Patrick Lodewijks en Khalid Benlahsen (keeperstrainer).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
4
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
11
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties