Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arne Slot laat Ramiz Zerrouki starten in Champions League-duel met Lazio

Laatste update:

Justin Bijlow, die afgelopen weekend na lang blessureleed zijn rentree maakte, staat onder de lat bij de Rotterdammers. De goalie ziet de verdediging voor hem gevormd worden door Bart Nieuwkoop, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Aanvoerder Gernot Trauner is nog niet fit genoeg om mee te doen.

Meer: Journalist doet opmerkelijke bewering: ‘Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer’ | Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden

Mats Wieffer en Zerrouki zijn de controleurs op het middenveld, terwijl Quinten Timber een linie naar voren schuift en de nummer 10 van dienst is. Spits Santiago Gimenez debuteert in de Champions League, nadat hij de eerste twee groepsduels nog moest missen wegens een schorsing. De Mexicaan wordt geflankeerd door Stengs en Paixão.

Feyenoord liet zich in de vorige speelronde uitstekend zien tegen Atlético, al zat een punt er net niet in (3-2). Het maakt dat het duel met Lazio, dat een punt meer heeft, vrij cruciaal is. "Met Lazio treffen we een tegenstander met een hele andere spelopvatting dan Atlético Madrid, dan ben je vooral nieuwsgierig hoe dit elftal daarmee omgaat", blikte Slot vooruit op de persconferentie.

"Zij hebben bijna hetzelfde elftal als vorig seizoen, en hebben vanuit daar de selectie versterkt. Wij hebben indruk gemaakt in de Nederlandse competitie en voorgaande wedstrijden, en we spelen thuis, dan denk ik dat je met 50/50 een redelijke analyse hebt." Slot hoopt op een magische sfeer in De Kuip. "De kracht zit vooral in de onvoorwaardelijke steun die de thuisclub hier altijd voelt."

Lazio begon het seizoen uiterst matig, maar wist zijn laatste drie wedstrijden wel in winst om te zetten. De Romeinen lijken precies op tijd in vorm te zijn geraakt voor het cruciale duel in Rotterdam-Zuid. Lazio en Feyenoord troffen elkaar vorig jaar nog in de Europa League. Dankzij een treffer van Gimenez wonnen de Zuid-Hollanders met 1-0 en werden de Italianen veroordeeld tot de Conference League.

"Dit is een andere wedstrijd", weet trainer Maurizio Sarri. "We weten wat ons te wachten staat. We moeten vanaf het begin een felle aanpak hanteren. Collectief lijden onder druk en mentale vastberadenheid tonen." Clubtopscorer Ciro Immobile kampte de afgelopen weken met een blessure en maakte afgelopen weekend vlak voor tijd zijn rentree in het gewonnen duel met Sassuolo (0-2). Sarri kondigde aan dat Immobile, die wel in de basis staat, zeker niet negentig minuten zal spelen.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Gimenez, Paixão.

Opstelling Lazio: Provedel; Hysaj, Casale, Romagnoli, Marusic; Vecino, Rovella, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Champions League
Feyenoord
3 - 1
Lazio
Feyenoord - Lazio:

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
32
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
25
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties