Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax

Laatste update:

Zondagavond werd bekend dat Van 't Schip deel uit gaat maken van een voetbaldriehoek met technisch directeur Alex Kroes en de nieuwe trainer van Ajax. In eerste instantie zou de afzwaaiende coach de rol van head of coaching krijgen, maar dat wordt niet langer zijn officiële functie. Wat wél de officiële titel van de vertrekkende interim-trainer wordt, is vooralsnog onduidelijk.

Wel heeft de club helder dat Van 't Schip dus een functie in het technisch hart van Ajax krijgt. Hij wordt belangrijk bij het beoordelen van spelers van buitenaf én van de jeugdopleiding.

Volgens De Telegraaf zal zijn mening 'zwaar wegen' tijdens het beslissingsproces om een speler wel of niet mee te laten draaien bij Ajax 1. Eerder bepaalde onder meer Dennis Bergkamp of een speler uit de jeugd bij Ajax 1 terecht kon.

'Vreemde gang van zaken'


Van Basten keek op van het nieuws dat Van 't Schip dus verdergaat in een andere rol binnen de club. "Ik vind het jammer. John had het naar zijn zin. Ik denk dat John graag door had willen gaan, maar ze hebben die afspraak gemaakt. Ik zou zeggen: zolang je geen andere goede trainer hebt gevonden, houd John dan in ieder geval daar en ga kijken wat je nog kan doen."

"Ze hebben al gelijk gezegd dat hij verdergaat in die positie. Nu zijn ze op zoek naar een andere trainer. Je hoort wel wat namen, maar ik vind het een beetje een vreemde gang van zaken."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Elfrink weet welk bod PSV bij Excelsior heeft neergelegd voor Couhaib Driouech
8
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
18
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
25
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
16
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties