Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aron Winter staat bij Suriname voor eerste klus als bondscoach

Laatste update:

Eind augustus werd bekend dat Menzo na acht maanden zou vertrekken als bondscoach van Suriname. De 58-jarige trainer koos voor een lucratief contract bij Bejing Guoan in de Chinese Super League. Daar stond Menzo tussen 2019 en 2020 ook al aan het roer bij het reserve-elftal. Assistent Roberto Gödeken nam na het vertrek van Menzo tijdelijk de leiding en gaat nu samen met Ryan Koolwijk interim-bondscoach Winter bijstaan.

Sheraldo Becker én ESPN lijken niet op de hoogte bij vraag over Oranje

Winter krijgt bij Suriname de beschikking over Bundesliga-revelatie Sheraldo Becker, die maandag nog leek te denken naar het Nederlands elftal over te kunnen stappen.Lees artikel

Winter bereikte maandag een akkoord met de SVB en begint deze week aan de voorbereidingen op de komende oefenduels. De eerstvolgende tegenstander is Nicaragua op 22 september. Na Toronto FC is het de tweede seniorenploeg waar Winter hoofdverantwoordelijke wordt. De 84-voudig Oranje-international, die werd geboren in Paramaribo, stond ook al aan het roer bij diverse jeugdteams van Ajax. Tot eind vorig jaar was hij assistent van John van 't Schip bij het nationale team van Griekenland.

Veel druk zal er niet op de komende oefenwedstrijden staan, daar Suriname zich niet kwalificeerde voor aankomend WK. Natio werd in de eerste kwalificatieronde van de CONCACAF-zone al uitgeschakeld, toen nog onder leiding van Dean Gorré. Canada eindigde als eerste in de groep en legde uiteindelijk ook beslag op een WK-ticket. Gorré werd niet veel later ontslagen, waarna Menzo het stokje overnam.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties